Kasalica: Cilj su sve četiri pobjede do zimske pauze

"Igramo protiv kvalitetnih protivnika, ali smo u usponu forme i spremni smo da preskočimo sve prepreke", rekao je Kasalica.
0 komentar(a)
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.11.2013. 21:55h

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da je jedini rezultat koji bi ga zadovoljio do kraja polusezone bio sve četiri pobjede u preostalim duelima.

"Konačno smo uspjeli da se stabilizujemo. Vezali smo tri pobjede i svi smo motivisani i spremni da damo sve od sebe da u preostale četiri utakmice zabilježimo maksimalan učinak. Uvjeren sam da imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo zacrtano i da u proljećni dio sezone možemo da uđemo kao prvoplasirani tim prvenstva i polufinalista Kupa", rekao je Kasalica za klupski sajt.

On je istakao da neće biti lako ostvariti taj cilj.

"Igramo protiv kvalitetnih protivnika, ali smo u usponu forme i spremni smo da preskočimo sve prepreke", rekao je Kasalica.

Kasalica je rekao da njegov oporavak od povrede teče po planu i da se nada da će biti u kombinaciji za tim za meč sa Slobodom.

Kasalica je povrijedio zadnu ložu u 145. "večitom" derbiju zbog čega je propustio prvenstveni meč sa Radom u prethodnom kolu, kao i okupljanje reprezentacije Crne Gore.

"Oporavak teče po planu, očekujem da se od nedjelje vratim u pun trenažni proces, što bi značilo da imam dovoljno vremena da se spremim za duel sa Užičanima. Povredu sam zaradio u derbiju, međutim, ništa nisam osjećao tokom utakmice, već dan kasnije kada se loža 'ohladila'", kazao je Kasalica za sajt kluba.

"Idem redovno na terapije, treniram smanjenim intenzitetom i očekujem da budem u kombinaciji za tim u narednom kolu", dodao je on.

On je naveo da mu je žao što nije bio u stanju da se odazove pozivu u nacionalni tim, jer je tokom čitavih kvalifikacija redovno dobijao poziv selektora Crne Gore.

"Žao mi je naravno što se neću vidjeti sa saigračima iz reprezentacije, jer nisam propustio nijedno okupljanje do sad", kazao je Kasalica.

Bonus video: