Kasalica: Ostvarenje sna

"Presrećan sam što sam pogodio na debiju, što mi je u dresu reprezentacije uspjelo ono što sam napravio i kada sam došao u Crvenu zvezdu", rekao je Filip Kasalica.
6 komentar(a)
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Filip Kasalica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.08.2012. 23:44h

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica, koji je prije nekoliko godina nosio dres mlade reprezentacije Crne Gore, nije skrivao zadovoljstvo zbog pogotka na debiju za A selekciju.

"Presrećan sam što sam pogodio na debiju, što mi je u dresu reprezentacije uspjelo ono što sam napravio i kada sam došao u Crvenu zvezdu. Zadovoljan sam što je uspjela proba sa Letonijom, pružili smo dobru igru, zasluženo pobijedili. Nadam se da će i protiv Poljaka sve da protekne u najboljem redu, onako kako očekujemo", kazao je Kasalica.

Stevan Jovetić je u svom maniru načeo Letonce u 36. minutu...

"Veoma sam zadovoljan, ostvarili smo željenu pobjedu, a došla je i dobra igra. Zamjerke se odnose samo na teren, koji je bio težak, lopta je nezgodno odskakala. Nadam se, međutim, da će se sve popraviti do utakmice sa Poljskom. Čestitam debitantima, pokazali su da su dostojni dresa A reprezentacije", rekao je as Fiorentine.

Bonus video: