Kažić: Leonardo je napravio razliku, Đalović je za mene otpisan

"Moraćemo da nađemo snagu za drugi meč. Momci su imali volju i želju da naprave nešto, ali smo i previše respektovali protivnika. Nisam zadovoljan kako smo se ponašali sa loptom, nismo imali kvalitetan pas...", kazao je Kažić
11 komentar(a)
Partizan Budučnost, Foto: Savo Prelević
Partizan Budučnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.07.2017. 21:30h

Budućnost je izgubila od Partizana 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i nema za čim da žali, osim možda zbog načina na koji je primila prvi gol.

To je konstatovao i trener Dragan Kažić.

"Zaslužena pobjeda, rival je bio bolji za dva gola. U prvom poluvremenu smo odigrali kvalitetno u odbrani, protivnik nas nije ugrozio. U nastavku se vidjelo da su igrači Partizana fizički jači, a ulazak Leonarda nas je poremetio. Sa njim u timu, Partizan je mnogo opasniji. On je napravio razliku", kazao je Kažić.

Šanse za preokret u revanšu su, čini se, minimalne...

"Moraćemo da nađemo snagu za drugi meč. Momci su imali volju i želju da naprave nešto, ali smo i previše respektovali protivnika. Nisam zadovoljan kako smo se ponašali sa loptom, nismo imali kvalitetan pas...", kazao je Kažić.

U timu nije bilo Radomira Đalovića, koji je odbio da bude rezerva, zbog čega je odstranjen iz ekipe...

"Što se mene tiče, sve je jasno. On je za mene otpisan, prekrišio je disciplinu. Neka klub donese konačnu odluku", kazao je Kažić.

Miroslav Đukić je bio zadovoljan i "rezultatom i igrom".

"Bili smo stegnuti u prvom poluvremenu protiv ozbiljnog rivala, koji je znao kako da se brani. Imamo 2:0, ali nemamo šta da čuvamo u revanšu. Mi smo Partizan, uvijek idemo na pobjedu", kazao je Đukić.

I trener Partizana je naglasio uticaj Leonarda na igru i ishod meča.

"Leo je kao dijete koje voli fudbal", slikovit je bio Đukić.

Bonus video: