Kedira van terena dvije do tri nedjelje

0 komentar(a)
Sami Kedira, Foto: Www.soccer-infos.com
Sami Kedira, Foto: Www.soccer-infos.com
Ažurirano: 02.02.2016. 20:48h

Fudbaler Juventusa Sami Kedira odsustvovaće sa terena dvije do tri nedjelje zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas italijanski klub.

Zbog te povrede neizvjestan je njegov nastup na utakmici protiv Bajerna iz Minhena, u osmini finala Lige šampiona, 23. februara.

Kedira ima problema sa povredama otkako je na početku sezone došao u Juventus iz Real Madrida i do sada je odigrao samo 15 utakmica za šampiona Italije.

On je bio prvotimac u sedam od posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, ali će zbog povrede propustiti sutrašnji duel protiv Đenove.

"Kedira će propustiti utakmicu sa Đjenovom. Poslije nelagode koju je osjećao u desnom butnom mišiću Kedira je podvrgnut brojnim ljekarskim pregledima. Utvrđeno je da je pocijepao butni mišić zbog čega će odsustvovati sa terena dvije do tri nedjelje", navodi se u saopštenju Juventusa.

Juventus će sjutra od 20.45 na svom terenu u Torinu igrati protiv Đenove, utakmicu 23. kola Serije A i pokušaće da ostvari 13. uzastopnu pobjedu. Crno-bijeli su trenutno drugi na tabeli sa dva boda zaostatka za Napolijem.

Bonus video: