Kepa: Nije mi bila namjera da odbijem odluku Sarija

"Trener je mislio da nijesam u stanju da nastavim utakmicu, a moja namjera je bila da mu objasnim da sam u stanju da pomognem ekipi"
6395 pregleda 2 komentar(a)
Arizabalaga, Foto: Reuters
Arizabalaga, Foto: Reuters

Golman Čelsija, Kepa Arizabalga oglasio se poslije skandaloznog nastupa u finalu engleskog Liga Kupa.

Najskuplji golman u istoriji fudbala odbio je juče da izađe iz igre i ustupi mjesto Viliju Kabaljeru. Kepin potez izludio je menaždera "plavaca" Mauricija Sarija, a Čelsi je poražen poslije izvođenja jedanaesteraca (4:3) U regularnom dijelu i produžecima nije bilo golova.

Španac je kazao da je u pitanju nesporazum.

"Uznemiren sam i tužan jer nijesmo osvojili trofej. Borili smo do kraja protiv sjajne ekipe. Nastavićemo da radimo da budemo što jači," napisao je Kepa.

On je pokušao da razjasni situaciju.

"Takođe želim da razjasnim neke činjenice sa današnje utakmice. Kao prvo, želim da kažem da žalim zbog načina na koji se utakmica završila. Nije mi bila namjera da odbijem bilo kakvu odluku trenera. U pitanju je bio nesporazum. Trener je mislio da nijesam u stanju da nastavim utakmicu, a moja namjera je bila da mu objasnim da sam u stanju da pomognem ekipi. Nesporazum je trajao dok doktori koji su mi pomogli nijesu otišli do klupe da mu to kažu. Imam puno poštovanje prema treneru i njegovom autoritetu."

Bonus video: