Kiprani tvrde da su naučili lekciju: Sutjeska je dobra, ali neće nam se ponoviti Suduva

„Ako moram nekog da istaknem, to je igrač sa brojem 10 (Ćetković) koji veže odbranu i napad”, rekao je trener APOEL-a, Italijan Paolo Tramecani
4414 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa pres konferencije APOEL-a, Foto: APOEL
Detalj sa pres konferencije APOEL-a, Foto: APOEL

Fudbaleri APOEL-a doputovali su u Nikšić, baš kao i nekoliko stotina njihovih navijača.

Svi zajedno pokušaće da sjutra kraj Bistrice naprave dobar rezultat pred revanš u Nikoziji narednog utorka.

„Spremni smo za evropska iskušenja. Što se toga tiče, mogu mirno da spavam. Važna je prva utakmica protiv Sutjeske, ali po meni, još važnija u revanšu. Do nje ćemo imati još sedam dana i biti, vjerujem, u još boljem stanju. APOEL je prošlog ljeta ispao od Suduve i to je velika lekcija. Nadam se da se neće ponoviti greške. Sutjeska je dobra, kompaktna ekipa. Nisam izneneđan što su eliminisali Slovan. Pregrmjeli su prvih 10 minuta u Bratislavi, to ih je ohrabrilo. Ako moram nekog da istaknem, to je igrač sa brojem 10 (Ćetković) koji veže odbranu i napad”, rekao je trener APOEL-a, Italijan Paolo Tramecani.

Na pres konferenciji kraj Bistrice govorio je iskusni, 36-godišnji vezista Efstatios Aloneftis, jedan od rijetkih Kiprana u timu.

I on je pričao o Suduvi - litvanskom timu koji je prošle sezone senzacionalno eliminisao APOEL.

„Vjerujete li da smo o Suduvi pričali u autobusu? To ne smije da nam se ponovi. Radili smo i pripremali se da se što bolje predstavimo u Evropi. Ovo je elita i čast je igrati ovakve utakmice. Želimo da doguramo što dalje. Sutjeska je dobar tim, ali želimo da pokažemo šta znači APOEL u Evropi”.

Bonus video: