Klop: Očekujem sve pobjede Sitija do kraja

Nisam tip koji prati meč na televiziji i nervira se kada postignu pogodak. Stvarno vjerujem da je sve do nas, mi treba da radimo vrijedno da bi postigli uspjeh, kazao je Klop
990 pregleda 0 komentar(a)
Jirgen Klop
Jirgen Klop
Ažurirano: 29.01.2019. 20:20h

Jirgen Klop, trener Liverpula, očekuje da aktuelni šampion Premijer lige, Mančester siti, ostvari pobjedu u svakoj utakmici do kraja sezone.

Liverpul je lider na tabeli Premijer lige, trenutno ima četiri boda više od Sitija, a do kraja sezone ostalo je 15 kola.

Tim Pepa Gvardiole može da smanji taj zaostatak na bod večerašnjom pobjedom na gostovanju Njukaslu, dok "redsi" sjutra na "Enfildu" dočekuju Lester.

- Očekujem da Mančester siti pobijedi svaki meč. Mogu da pričam samo za sebe. Nisam tip koji prati meč na televiziji i nervira se kada postignu pogodak. Stvarno vjerujem da je sve do nas, mi treba da radimo vrijedno da bi postigli uspjeh. Ne koncentrišem se na ostale timove, nema smisla i ne pomaže. Kako se god večerašnja utakmica završi, očekujem bod prednosti prije sjutrašnjeg meča. Ne opterećujem se. - istakao je Njemac.

Lester je savladao i Čelsi i Mančester siti tokom prazničkog perioda, ali je izgubio četiri od pet utakmica od "Boksing deja" i pobjede nad "građanima".

- Oni vole da igraju protiv najboljih timova. Nisu više jaki u kontranapadima kao nekad, ali su velika prijetnja. Upoznati smo sa ovim situacijama. Očekujemo teškog protivnika, posjeduju kvalitet. - kazao je Klop.

Džejmi Vardi je postigao sedam golova iz osam mečeva protiv Liverpula, a Klop vjeruje da je Englez još uvijek jedan od najboljih napadača lige.

- On je jako brz, realizacija mu je odlična, ali nekoliko puta smo mu prilično olakšali. Međutim, on je fantastičan napadač, više je uključen u odbrambenim zadacima nego što je to ranije bio slučaj. Ogromna je prijetnja kao što je oduvijek bio, ali nije jedina. - zaključio je strateg Liverpula.

Bonus video: