Ko želi, može da dođe po Edena Azara

Ako želimo da napravimo ozbiljniji rezultat u Ligi šampiona, moramo da ga sačuvamo. Ipak, u slučaju nemoralne ponude, morao bih da ga prodam - rekao je predsjednik Lila Mišel Sejdu
0 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2011. 08:45h

Minhenski Bajern, Inter iz Milana i Mančester junajted dobili su zeleno svjetlo da jure Edena Azara - francuski Lil je objavio da belgijski biser može da ide u slučaju „nemoralne ponude“.

Ljevonogi vezista, kojeg mnogi porede sa Kristijanom Ronaldom, bio je igrač sezone u francuskoj ligi prošle sezone. Sa 20 godina najmlađi je igrač u istoriji koji je dobio tu nagradu.

U prošloj sezoni je za Lil igrao 54 utakmice u svim takmičenjima i postigao 12 golova i imao 15 asistencija. Odlični nastupi privukli su interes najboljih svetskih klubova, a najozbiljnije je zagrizao ser Aleks Ferguson.

- Eden je paklen igrač. Može da igra s obje noge i bio bi nam od velike koristi kad Gigs ode u penziju - rekao je nedavno Škot.

Predsjednik kluba Mišel Sejdu rekao je da 20-godišnji dragulj nije na prodaju, ali da bi omekšao u slučaju nemoralnu ponudu.

- Eden je naš najbolji igrač. Ako želimo da napravimo ozbiljniji rezultat u Ligi šampiona, moramo da ga sačuvamo. Ipak, u slučaju nemoralne ponude, morao bih da ga prodam - rekao je Sejdu.

Belgijac prema specijalizovanom fudbalskom sajtu www.transfermarkt.de vrijedi 22,5 miliona eura, ali njegov novi poslodavac moraće da ponudi barem dvostruko.

Bonus video: