Kojašević: Taktički smo bili bolji; Grbić: Možda ovo sada nekom odgovara

"Kada pobjeđujemo kažu da igra ne valja. Onda napravimo 30 šansi u dvije utakmice i ostanemo bez bodova", istakao je napadač Budućnosti
4747 pregleda 4 komentar(a)
Velika pobjeda Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Velika pobjeda Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.09.2019. 22:25h

Sutjeska je preuzela prvo mjesto od Budućnosti pobjedom od 4:1 pod Goricom.

"U prvom poluvremenu je bilo mnogo teško, ali smo postigli tri gola iz kontranapada. Budućnost je igrala odlično, ali mislim da je presudilo naše iskustvo. Bili smo taktički bolje postavljeni. Budućnost je imala pet bodova više, sada smo mi jedan u prednost... Idemo svaki meč na pobjedu i nadam se da ćemo odbraniti titulu", rekao je Damir Kojašević, jedan od junaka trijumfa Nikšićana.

Na drugoj strani, Petar Grbić je bio emotivan:

"Kada pobjeđujemo kažu da igra ne valja. Onda napravimo 30 šansi u dvije utakmice i ostanemo bez bodova. Možda sada ovo nekom odgovara, a mi moramo da naučimo da su u svakoj utakmici najvažnija tri boda. Krivo nam je, sreća je debelo bila na strani Sutjeske, postigli smo tri autogola. Statistiku ne znam, ali mislim da nismo zaslužili ovakav poraz. Tužan sam, jer radimo dobro i sada nam se nije vratilo. Dugo je prvenstvo, i da smo pobijedili ne bi se ništa riješilo. Ćeraćemo se još", istakao je Grbić.

Bonus video: