Kom u foto-finišu do prve pobjede

“Mnogo će nam značiti ova pobjeda. Ovo su vaćni bodovi, izlazimo iz zone ispadanja i sa dosta samopouzdanja ulazimo u naredne mečeve”, rekao je Radoš Dedić, kapiten Kom Eurozoksa.
53 pregleda 0 komentar(a)
Kom Eurozox, Foto: Zoran Đurić
Kom Eurozox, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.09.2017. 20:28h

Iz sedmog pokušaja, fudbaleri Koma ostvarili su prvu pobjedu, a bili su blizu drugog poraza.

Izabranici Duška Vlaisavljeviča gubili su od Dečića do 86. minutu, a onda u paklenom finišu preokrenuli na 2:1

“Mnogo će nam značiti ova pobjeda. Ovo su vaćni bo­do­vi, iz­la­zi­mo iz zo­ne is­pa­da­nja i sa do­sta sa­mo­po­u­zda­nja ula­zi­mo u na­red­ne mečeve”, rekao je Ra­doš De­dić, ka­pi­ten Kom Euro­zok­sa.

Komu je pripao početak meča, Dečić dominirao od sredine poluvremena, a u 52. minutu poveo. Kri­sti­jan Vu­ljaj je sa lijeve strane ubacio za Iva­na Rac­ko­vi­ća, ko­ji je sa de­se­tak me­ta­ra po­go­dio mre­žu.

Domaćin nije klonuo, već je preko rezerviste Miloševića mogao brzo da poravna, ali su gosti u 68. minutu propustili meč-loptu, Nestorović je izašao sam ispred golmana Perovića, koji je njegov šut skrenuo u korner.

Kada su vidjeli da nemaju šta da izgube, iza­bra­ni­ci Du­ša­na Vlasavlje­vi­ća kre­nu­li su na sve ili ni­šta. U 82. mi­nu­tu, Ro­san­dić je od­bra­nio zi­cer Ma­sa­ši­ju, četiri minuta kasnije An­dri­ja Si­mu­no­vić je na­kon kor­ne­ra poravnao.

Igrači Koma su vjerovali damogu i do pobjede, koja je stigla u posljednjim trenucima meča. Mar­ko Ka­žić je sjaj­no cen­tri­rao, a Japanav Ota­ni Ma­sa­ši po­go­dio gla­vom za 2:1

“Da smo da­li gol kod 1:0, mi­slim da bi utak­mi­ca bi­la za­klju­ča­na. Pala nam je koncentracija u finišu, palo je i sa­mo­po­u­zda­nje i to nas je odvelo u poraz”, kazao je trener Dečića Mirko Marić.

KOM EUROZOX - DEČIĆ 2:1

Podgorica - Sta­di­on Ko­ma. Gle­da­la­ca: 400. Su­di­ja: Mi­loš Sa­vo­vić (Pod­go­rica). Strijelci: Simunović u 86. i Masaši u 90. minutu za Kom, Rac­ko­vić u 52. minutu za Dečić. Žuti kartoni: Mi­lić, De­dić, Pe­tri­če­vić, Go­lu­bo­vić, Mi­lo­še­vić (Kom).

Kom Eurozox: Pe­ro­vić, Mi­lić, De­dić, Si­mu­no­vić, Po­po­vić, Pe­tri­če­vić, Go­lu­bo­vić, Bog­da­no­vić (74. Jan­ke­tić), Sa­vi­će­vić (58. Ma­sa­ši), Ka­žić, Ko­pi­to­vić (58. Mi­lo­še­vić).

Dečić: Ro­san­dić, Tu­zo­vić, Mi­ha­i­lo­vić, Pre­bi­ra­če­vić, Kr­ka­no­vić, Đu­kić, Uj­kaj, Rac­ko­vić, Ne­sto­ro­vić, Vu­ljaj, Gar­da­še­vić (76. Di­no­ša).

Bonus video: