Konte i Feliks za novi Juventus

996 pregleda 0 komentar(a)
Žoao Feliks, Foto: Darko Bandic
Žoao Feliks, Foto: Darko Bandic

Juventus je iznenađujuća eliminacija od Ajaksa u borbi za polufinale Lige šampiona koštala gubitka od čak 400 miliona eura, jer je ciojena akcije pala za 24 odsto. Stara dama, međutim, neće odustati od namjere da nakon skoro decenijske dominacije u Italiji pokori i svijet.

Kako javlja "Skaj sport", JUventus je počeo pregovore sa bivšim trenerom Antoniom Konteom, koji je nakon tri Skudeta i dva Superkupa, prešao u Čelsi i osvojio Premijer ligu 2017. godine.

Konte je sada bez posla, a Juventus ispituje mogućnosti njegovog angažovanja u slučaju da odluči raskid sa Masimilijanom Alegrijem.

No, nije sve loše po Juventus, pošto je jedan od najtraženijih napadača današnjice, 19-godišnji Žoao Feliks naglasio da želi da pojača Staru damu.

Napadač Benfike je pravo otkrovenje od Nove godine, a kruna sjajnih igara je het-trik za 53 minuta u prvom porazu Ajntrahta u ovoj godini.

"Kalćomerkato" tvrdi da je Feliks izabrao Juventus zbog dobrih odnosa njegovog agenta Žorža Mendeša sa kčubom, a Mendeš zastupa i interese prve zvijezde Stare dame, Kristijana Ronalda. Otkupnu klauzulu od 120 miliona za Feliksa su bili spremni da plate Real, Barselona, Mančester junajted, Mančester siti...

Bonus video: