Konte: Želim da Inter postane dinamit, Lukaku je nježni div

"Lukaku je nježan je i skroman div koji može da bude još bolji nego što jeste. Niste vidjeli najbolje od njega, uradiću sve da igrama u Interu pokaže koliko je moćan", istakao je Konte
2099 pregleda 0 komentar(a)
Romelu Lukaku je pogodio na debiju, Foto: Reuters
Romelu Lukaku je pogodio na debiju, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.08.2019. 17:45h

Interov start sezone obećava, u Gradu mode je u ponedjeljak „stradao” Leće - primio je četiri gola (4:0), mogao je još toliko...

Antonio Konte priznaje da je njegov tim trenutno daleko od savršenog, ali podatak da je tek treći trener u istoriji milanskog kluba koji je na debiju slavio sa četiri ili više pogodaka razlike (prije njega to su uradili legendarni Đuzepe Meaca i Elenio Erera) govori da je ikona Juventusa na dobrom putu da dobije veliko poštovanje navijača "crno-plavih".

Istih onih koji su mu po dolasku jasno poručili da teško mogu da mu zaborave prošlost...

"Nije mi se dopalo kako smo se ponašali na terenu nakon 2:0. Ne želim da moj Inter bude varnica, hoću da postane dinamit", bio je slikovit Konte.

Marcelo Brozović, Stefano Sensi i Antonio Kandreva su postigli fantastične golove, a upisao se i Romelu Lukaku, najveće pojačanje Intera ovog ljeta.

Belgijanac je tako četvrti put u karijeri pogodio na debiju u novom klubu - tresao je mrežu i u dresu VBA 2012, Evertona 2013. i Mančester junajteda 2017. godine.

"Lukaku je nježan je i skroman div koji može da bude još bolji nego što jeste. Niste vidjeli najbolje od njega, uradiću sve da igrama u Interu pokaže koliko je moćan", istakao je Konte.

Prelazni rok se u Italiji završava u ponedjeljak, a Inter bi do tada trebalo da bude jači i za Aleksisa Sančesa koji stiže na pozajmicu iz Mančester junajteda, kao i lijevog beka Fiorentine Kristijana Biragija.

Bonus video: