Korak unazad za Lovćen

0 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2014. 21:07h

Pauza nije prijala Lovćenu - nakon dva vezana trijumfa kojima su najavili izlazak iz krize, izabranici Mojaša Radonjića napravili su novi koraz unazad remiziravši sa Zetom na Obilića poljani.

Domaći su bili bolji u prvom, a gosti u drugom poluvremenu za konačnih 1:1. Iako su i jedni i drugi ostali u donjoj polovini tabele, ovo je pozitivan bod za Zetu.

“Zadovoljan sam rezultatom, mogli smo čak i da pobijedimo. Bili smo u lošoj seriji na početku prvenstva, ovaj bod bi mogao da nam bude veliki psihološki impuls pred nastavak sezone”, prokomentarisao je trener Zete Rade Vešović.

Lovćen je bolje počeo i poveo u 19. minutu - centrirao je Vučić, Delić sa lijeve strane vratio loptu u petarac do usamljenog Kosovića, kome nije bilo teško da pogodi mrežu iz blizine za 1:0. Prethodno je su pokušaji Delića, Brnovića i Tatara bili najava vođstva Cetinjana.

No, izabranici Mojaša Radonjića zadovoljili su se vođstvom od 1:0 i u njihovoj igri kao da je ponestalo agresivnosti. Dobar pokušaj Orlandića u finišu prvog dijela stigao je domaćinu kao u pozorenje da će u nastavku na teren izaći bolja Zeta.

Tako je i bilo, igrao se 53. minut kada je Orlandić asistirao Kukuličiću, a ovaj tek što je ušao u igru poravnao na 1:1.

Isti igrač mogao je 68. minutu da potpiše potpuni preokret, ali je pogodio prečku. Ponovo su se potom probudili Cetinjani, imali su stativu Brnovića, te dobre pokušaje Delića i Đurovića, ali se rezultat nije mijenjao.

“Zadovoljan sam samo prvim dijelom, u nastavku smo totalno pali. Razočarali su me stariji fudbaleri, dok igrači sa klupe takođe nisu promijenili tok igre”, rekao je Mojaš Radonjić.

Lovćen - Zeta 1:1 (1:0)

Cetinje - Stadion "Obilića poljana". Gledalaca: 400. Sudija: Vladan Kojović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić) i Vladan Todorović (Nikšić). Strijelci: Kosović 13 - Kukuličić 53. Žuti kartoni: Velimirović, Orlandić, Dujković, Krstović.

Lovćen: Perović, Radunović, Vukčević, Tatar, V. Martinović, Delić (Vušurović), Đurović (Vujović), Vučić (Vujanović), Brnović, Kosović, Božović.

Zeta: Velimirović, Cavnić, Šofranac, Vlaisavljević (Kukuličić), Burzanović (Vukčević), Orlandić, Čolaković, Dujković (Krstović), Jakšić, Kopitović, Radulović.

Bonus video: