Korintijans se zahvalio Adrijanu

"Rastanak je, jednostavno, bio neizbježan", rekao je Roberto de Andrade, sportski direktor Korintijansa.
0 komentar(a)
Adrijano, Foto: Reuters
Adrijano, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.03.2012. 22:47h

Iako se nadao da će ponoviti uspješni povratak, kao što je bio slučaj sa Flamengom nakon traumatičnog rastanka sa Interom (sa Framengom je osvojio titulu nakon 18-godišnje klupske apstinencije), Adrijano je kiksao sa Korintijansom. Zapravo, Korintijans je kiksao sa Adrijanom...

Uprava slavnog brazilskog prvoligaša donijela je odluku u skladu sa novim ispadom nekadašnje zvijezde svjetskog fudbala.

Poslije ranjavanja djevojke u noćnom provodu i druženja sa lokalnim kriminalcima, Adrijano je dobio zadatak da smrša i prestane sa problematičnim ponašanjima.

Međutim, prošle nedjelje odbio je da se izmjeri zbog čega se zakačio sa osobljem u klubu. Uz to je zahtijevao od kluba da ga oslobodi nedjeljnog treninga jer ima "važna posla" u to vrijeme. Zbog toga je izostavljen sa utakmice Kopa Libertadores protiv Kruz Azula.

Nakon svega upravi kluba je “prekipjelo” pa se Adrijanu zahvalila na saradnji...

“Uradili smo sve kako bi ga povratili. Nije problem samo u lošoj fizičkoj spremi i slabim partijama. Koliko puta smo bili prinuđeni da ga branimo i javnosti opravdavamo njegove postupke. Recimo da smo zajednički došli do zaključka da je najbolje da se rastanemo zbog više razloga, a njegova težina je bila kap koja je prelila čašu. Rastanak je, jednostavno, bio neizbježan", rekao je Roberto de Andrade, sportski direktor Korintijansa.

Brazilac je već nekoliko sezona u problematičnom stanju, a sve je počelo smrću njegovog oca. Tada su nastali problemi sa alkoholom, noćnim izlascima, što je logično uslovilo i probleme sa kilažom.

Adrijano je ove sezone imao svega osam nastupa (tri od prvog minuta) na kojima je postigao dva gola.

Klub je saopštio ja će advokati dvije strane narednih dana sjesti da se dogovore o finansijskim uslovima rastanka. Teško je očekivati da će Adrijano dobiti skoro miliona eura koliko ga je sljedovalo u preostala tri mjeseca ugovora, ali je sigurno da neće otići praznih šaka.

Bonus video: