Kosanović preuzima Vojvodinu?

Iskusni stručnjak je u sezoni 1988/1989. godine, kada su Novosađani bili prvaci Jugoslavije, bio direktor kluba, da bi kasnije, najprije u Vojvodini, a onda i u Crvenoj zvezdi i više kineskih klubova, napravio zavidnu trenersku karijeru
90 pregleda 1 komentar(a)
Milorad Kosanović, Foto: Novosti.rs
Milorad Kosanović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 17.12.2013. 22:43h

Milorad Kosanović (62) biće novi trener Vojvodine, saznaju “Novosti”.

Iskusni stručnjak je u sezoni 1988/1989. godine, kada su Novosađani bili prvaci Jugoslavije, bio direktor kluba, da bi kasnije, najprije u Vojvodini, a onda i u Crvenoj zvezdi i više kineskih klubova, napravio zavidnu trenersku karijeru.

Ove jeseni je, poslije duže pauze, radio u ljubljanskoj Olimpiji.

U samoj Vojvodini nisu željeli da komentarišu nijedno od imena koja su do sada pominjana (prije Kosanovića, Milovan Rajevac, Zoran Marić, Slaviša Jokanović, Dragoljub Bekvalac), ali su potvrdili da se na pronalaženju nasljednika Marka Nikolića, novog stratega Partizana, radi intenzivno.

“Ideja je da novi trener bude predstavljen javnosti na novogodišnjem koktelu, planiranom za 26. decembar”, rekao je za “Novosti” menadžer Zoran Pavlović, kojem je uprava kluba povjerila operativne poslove vezane za dovođenje novog šefa stručnog štaba.

Bonus video: