KPR dovodi Odemvingea, Livermora i M'Vilu

KPR nije uspio sa se dogovori sa napadačem Marseja Loikom Remijem i Nikolasom Anelkom (Šangaj) zbog loše pozicije na tabeli
0 komentar(a)
Jan Mvila, Foto: Theelastico.com
Jan Mvila, Foto: Theelastico.com
Ažurirano: 13.01.2013. 10:28h

Hari Rednap, menadžer Kvins Park Rendžersa, na sve načine pokušava da pojača tim, kako bi ga spasio od ispadanja iz Premijer lige.

Rednap je nakon remija protiv Totenhema (0:0) potvrdio da su blizu dolaska na “Loftus Road” Peter Odemvinge, Džek Livermor i Jan M'Vila.

KPR nije uspio sa se dogovori sa napadačem Marseja Loikom Remijem i Nikolasom Anelkom (Šangaj) zbog loše pozicije na tabeli.

Odemvinge dolazi da pojača napad iz redova Vest Bromvič Albiona, Livermore igra na poziciji veziste, a član je Totenhema, dok bi M'Vila, defanzivni vezista Rena i reprezentativac Francuske, trebalo da bude najveće pojačanje tim iz Londona.

"Livermor će doći na pozajmicu. Volim Džeka, veliki sam njegov fan. On je dobar, mlad igrač i to će biti dobro iskustvo za njega. Napravili smo korake za dolazak Odemvingea. Ne znam da li je Filip Berd, izvršni direktor, poslao ponudu, ali on je bio igrač oko koga smo razgovarali i vjerujem da će doći. M'Vila je interesantan igrač, koga sam pokušao da dovedem kada sam bio na klupi Totenhema. Gledao sam ga pet ili šest puta u posljednjih godinu dana, blizu smo dogovora sa renom oko njegovog dolaska”, objasnio je Rednap.

Bonus video: