Kraj sapunice - Stevan Jovetić u Monaku!

Jovetić se nalazi na stadionu "Luj II", gdje je trenutno u toku derbiju meč 4. kola francuskog šampionata između Monaka i Marseja.
75 pregleda 12 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.08.2017. 19:40h

Kapiten crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić doputovaće sjutra na pripreme u Podgoricu kao novi fudbaler Monaka!

Italijanski i francuski mediji javljaju da je posao završen - Jovetić se, kako javljaju pojedini francuski mediji, čak i nalazi na stadionu "Luj II", gdje je trenutno u toku derbiju meč 4. kola francuskog šampionata između Monaka i Marseja.

Italijanski "Skaj" javlja da će Monako platiti Interu 11 miliona eura za obeštećenje.

Da će Jovetić posljednjih dana prelaznog roka preći u redove francuskog šampiona moglo se naslutiti juče, kada su mediji, javili da je Monako prihvatio da ispuni uslove Intera oko njegovog transfera, te da se agent Falji Ramadani nalazi na završnim pregovorima u Monte Karlu.

Istovremeno, španski mediji su objavili da je Sevilja izgubila trku, te da nije iskoristila to što je Jovetić uvijek isticao da mu je želja da se vrati na "Pishuan".

Ranije danas, pojavila se informacija da Jovetićev dolazak u Monako zavisi od transfera Kilijana Mbape u PSŽ, ali "kneževi" nisu čekali da 18-godišnjeg vunderkinda proslijede u Pariz da bi bi doveli 26-godišnjeg crnogorskog napadača.

"Skaj" je, doduše, istovremeno kada je objavio da je Jovetićev transfer završen, objavio i da je PSŽ dogovorio Mbapeov dolazak...

Bonus video: