Kranjčar otkrio tim: Totalna ofanziva, Balić lijevi bek

Ako se ne oporavi Džudović, počeće Božović - Zverotić, Savić, Batak, Balić - Drinčić, Peković - Vukčević, Vučinić, Jovetić - Đalović
59 pregleda 0 komentar(a)
kranjčar, Foto: Savo Prelević
kranjčar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.08.2011. 19:21h

Ako se ne oporavi Džudović, duel sa Velsom u Kardifu počeće Božović - Zverotić, Savić, Batak, Balić - Drinčić, Peković - Vukčević, Vučinić, Jovetić - Đalović.

To je tim koji je Zlatko Kranjčar otkrio na posljednjem treningu uoči sjutrašnjeg leta za Kardif (10 časova). Džudović je i treći put trenirao individualno i njegova spremnost da počne utakmicu biće testirana sjutra veče tokom treninga na stadionu "Karif siti".

Velšanima će, dakle, biti suprostavljena ultraofanzivna varijanta, sa Đalovićem kao najisturenijim i Jovetićem, Vučinićem i Vukčevićem koji će igrati u liniji iza njega.

Saša Balić vjerovatno će biti starter, prvi put u kvalifikacijama, s obzirom da Milan Jovanović još nije 100 odsto fit nakon operacije prepona.

"Ne znam da li ću igrati, ali ako počnem daću sve od sebe da opravdam povjerenje. Bio sam starter protiv Albanije, ali ovo su kvalifikacije, maltene druga dimenzija. Imam tremu, ali ona će nestati čim utakmica počne", rekao je Balić.

Zlatko Kranjčar održaće konferenciju za novinare sjutra u 8.30 časova, neposredno prije leta za Vels. Uoči večerašnjeg treninga na stadionu "Kardif siti", Kranjčar će se obratiti i velškim novinarima.

Bonus video: