Kristijano Ronaldo, legenda "Marke": Nedostaje mi Madrid

Ronaldo je igrajući za Real osvojio četiri od svojih pet Zlatnih lopti, a postao je i najbolji strijelac u istoriji „kraljevskog kluba“ sa 451 golom
1691 pregleda 0 komentar(a)
Priznanje Ronaldu uručio je predsjednik Reala Florentino Peres, Foto: JUAN MEDINA
Priznanje Ronaldu uručio je predsjednik Reala Florentino Peres, Foto: JUAN MEDINA

Za Kristijana Ronalda priznanja su postala uobičajana stvar.

Portuglaski superstar, član Juventusa, dobio je nagradu “Legenda Marke”, koja se dodjeljuje za uspješnu fudbalsku karijeru i status koji je stekao širom planete.

Ronaldo je igrajući za Real osvojio četiri od svojih pet Zlatnih lopti, a postao je i najbolji strijelac u istoriji „kraljevskog kluba“ sa 451 golom.

Uredništvo “Marke” Ronaldu je priredilo i malo iznenađenje na bini su se pojavili dječaci i djevojčice u dresovima, Sportinga, Mančestera, Reala i trenutnog Juventusa, klubove u čijim je dresovima Ronaldo igrao.

Portugalac je kazao da mu često nedosatje Madrid.

"Mislim da je protekla sezona bila jedna od najboljih. Sa Juventusom sam osvojio Seriju A i Kup, a sa Portugalom Ligu nacija. Teško je u sezoni uzeti tri trofeja i zato je protekla bila jedna od mojih najboljih", kazao je Ronaldo.

Na pitanje koji mu je najdraži trofej, od brojnih koje je osvojio u karijeri, Ronaldo je odgovorio:

"Vjerovatno Evropsko prvenstvo 2016. godine. Nije isto kada imate uspjehe sa timom i sa reprezentacijom. Nadam se da ću i sa Juventusom moći da osvojim Ligu šampiona".

Bonus video: