Krunić opet u Aziji: Dobar glas čuje se do Indonezije

"U klubu su još Zoran Banović, sa kojim sam sarađivao u Budućnosti, i glavni trener Dragan Đukanović", kaže Krunić
226 pregleda 3 komentar(a)
Vlado Krunić, Foto: FACHRUL B. PRATAMA
Vlado Krunić, Foto: FACHRUL B. PRATAMA
Ažurirano: 10.04.2017. 20:35h

Dobar glas daleko se čuje. Čak do Indonezije! Nekadašnji kondicioni trener fudbalera Zete i Budućnosti, te reprezentacije Avganistana - Vlado Krunić - postao je član stručnog štaba indonežanske ekipe Pusamanija Borne PFCB.

"Sve se odigralo jako brzo, dobio sam ponudu od predsjednika kluba koju nisam mogao da odbijem i poslije dva dana sam se već našao u Indoneziji. Raditi u zemlji koja je 5. po veličini u svijetu je velika odgovornost i obaveza, ali vjerujem u sebe i nadam se da cu opravdati ukazano povjerenje. Došao sam u izuzetno organizivan klub na čijem čelu je veoma ambiciozni predsjednik Nabil Huseini, za kojeg smatram da će vrlo brzo postati jedan od najuticajnijih sportskih radnika u Aziji", kaže Krunić za "Vijesti".

Krunić nije jedini stručnjak sa ovih prostora u Pusamaniji...

"U klubu su još Zoran Banović, sa kojim sam sarađivao u Budućnosti, i glavni trener Dragan Đukanović, sa kojim nisam sarađivao, međutim, radi se o sjajnom stručanjaku koji uživa veliko poštovanje u Indoneziji. Zadovoljstvo je sarađivati sa njima".

U Indoneziji je potpisao ugovor na godinu, a prezadovoljan je uslovima.

"Uslovi za rad su fantastični, treniramo na stadionu kapaciteta 50.000 gledalaca, a ambicije su da se plasiramo među prva tri kluba".

Vlado je individualno pripremao veliki broj reprezentativaca Crne Gore, poput Savića, Jovetića, Vešovića... A ono što posebno želi da naglasi je:

"Da se zahvalim svim igračima sa kojima sam sarađivao, a posebno mom igraču i velikom čovjeku Iliji Spasojeviću koji me preporučio i još jednom mi otvorio vrata Azije".

Bonus video: