Kulen i paprika u balkanskoj čorbi

"Kulen, ključevi, automobili, paprika...riječi su koje smo, nažalost, upoznali tokom afere "Offside", kada su na vidjelo izašle šifre Vinka Šake i njegovih jataka"
1 komentar(a)
Davanje novca, Foto: Www.shutterstock.com
Davanje novca, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 18.02.2013. 21:33h

Engleska javnost se ovih dana uveliko bavi fudbalskim neregularnostima, ali i lozinkama koje su se koristile u namještanju mečeva...

U novoj aferi "Veto", objelodanjeno je da je širom svijeta namješteno čak 680 utakmica, a među njima se nalaze i mečevi engleskih klubova.

No, kako na Ostrvu nema konkretnih dokaza, već je sve u domenu nagađanja, engleskim medijima je puno interesantnije bilo šta se dešava u Hrvatskoj i Turskoj, gdje su namještanja dokazana, prenio je "jutarnji.hr". S tim u vezi, veoma je interesantna i priča o lozinkama...

"Kulen, ključevi, automobili, paprika...riječi su koje smo, nažalost, upoznali tokom afere "Offside", kada su na vidjelo izašle šifre Vinka Šake i njegovih jataka", prenosi hrvatski portal.

"U Hrvatskoj su šifre bile vezane uz hranu, automobile i žene, dok su se u Turskoj koristili poljoprivredni i građevinski pojmovi", pišu engleski mediji.

Bonus video: