Lacio čuva treće mjesto, Roma za 17 minuta nokautirala Brešu, odložen meč Leće - Kaljari

Pobjede rimskih timova, Verona bolja od Fiorentine
1473 pregleda 0 komentar(a)
Kaisedo je donio tri boda "nebesko-plavima, Foto: Reuters
Kaisedo je donio tri boda "nebesko-plavima, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.11.2019. 21:24h

Lacio ne da treće mjesto - savladao je Sasuolo 2:1 golom Felipea Kaiseda u sudijskoj nadoknadi, pa je i dalje ispred gradskog rivala Rome.

"Nebesko-plavi" su u Emilija-Romanji poveli preko Ćira Imobilea (15. gol u ligi ove sezone), a onda je u posljednjim sekundama prvog poluvremena izjednačio Franćesko Kaputo.

<>

Sasuolo je u drugom dijelu prijetio, na momente i imao kontrolu, ali je bio nemoćan u 91. minutu kada je Kaisedo rutinski zatresao mrežu nakon akcije sa Luisom Albertom.

<>

Lacio je na 27 bodova, ima sedam manje od drugoplasiranog Intera, a dva više od Rome.

"Vučica" se mučila u prvom poluvremenu protiv Breše, a onda je u nastavku bilja nemilosrdna - od 49. do 66. je postigla tri pogotka i lako osvojila tri boda (3:0).

<>

Mrežu gostiju iz Lombardije prvi je zatresao Kris Smoling, a onda je i asistirao kada su pogađali Đanluka Manćini i Edin Džeko.

<>
<>

Verona je bila bolja od Fiorentine (1:0), dok su u u prvom meču današnjeg programa Bolonja i Parma podijelile bodove (2:2).

Sampdorija je nakon preokreta savladala Udineze (2:1), dok je duel Lećea i Kaljarija, koji je trebalo da počne od 20.45, odložen zbog kiše.

Po nekim navodima mogao bi da bude odigran sjutra u 18 časova.

Bonus video: