Lakatuš podnio ostavku, Bekali prijeti igračima

Više mi ne trebaju igrači koje zanima klabing, a ne klub - aludirao je kontroverzni Điđi Bekali na činjenicu da su fudbaleri Steuae česti gosti noćnih klubova u Bukureštu
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2011. 13:23h

Mariuš Lakatuš je podnio ostavku na mjesto trenera Steaue, a vlasnik kluba je upozorio da će njegov nasljednik morati da se pozabavi disciplinom igrača.

- Više mi ne trebaju igrači koje zanima klabing, a ne klub - aludirao je kontroverzni Điđi Bekali na činjenicu da su fudbaleri Steuae česti gosti noćnih klubova u Bukureštu.

Bekali ima recept kako da iskorijeni tu ružnu naviku.

- Svakog igrača ćemo pozivati na fiksni telefon u 22 časa. Ko god ne bude kući, biće kažnjen sa pet odsto plate.

Lakatuš je podnio ostavku nakon poraza od 3:0 od Brašova, nakon kojeg je prvi istočnoevropski klub koji je bio prvak Evrope pao na šesto mjesto na tabeli.

- Lakatuš mi je rekao da je odlučio da ode zbog svega što se dešavalo. To je saopštio i momcima i otišao. Predosjetio sam njegov odlazak, a još ne znam ko će ga zamijeniti - zaključio je Bekali..

Lacatuš, bivši rumunski reprezentativac, igrao je za Steauu u finalu Kupa šampiona 1986. godine, kada je taj tim savladao Barselonu boljim izvođenjem penala.

Od 2007. je tri puta bio trener najvećeg rumunskog kluba, a njegove privremene zamjene biće dosadašnji pomoćnici Gabrijel Karamarin i Eduard Jordanesku.

Bonus video: