Leo Mesi - priča o ljubavi i lojalnosti

"Priča Lea Mesija je priča o lojalnosti i posvećenosti. On je najveći fudbaler svih vremena, sa nama je od 13. godine. I naša priča se nastavlja. Ovo je divna priča o fudbalu, o ljubavi prema klubu, koja će trajati dok god Leo bude igrao fudbal", kazao je Bartomeu
0 komentar(a)
Đozep Bartomeu, Foto: Beta/AP
Đozep Bartomeu, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.07.2017. 19:25h

Kataloncima je pao kamen sa srca - Leo Mesi ostaje u Barseloni do 2021. godine.

Predsjednik kluba Đosep Bartmeu rekao je da je dogovorom sa najboljim igračem današnjice okrenuta nova stranica u istoriji Barse.

"Priča Lea Mesija je priča o lojalnosti i posvećenosti. On je najveći fudbaler svih vremena, sa nama je od 13. godine. I naša priča se nastavlja. Ovo je divna priča o fudbalu, o ljubavi prema klubu, koja će trajati dok god Leo bude igrao fudbal", kazao je Bartomeu.

Mesi je dobro naplatio ljubav prema klubu, koji će mu nedjeljno isplaćivati 600 hiljada eura.

Ambicije kluba biće najveće, poručio je Bartomeu.

"Sa njim u timu sve je lakše, sve možemo da ispunimo. Leo je sa nama, produžili smo ugovore sa Nejmarom i Suaresom, mi otvaramo novu stranicu u istoriji kluba", kazao je Bartomeu.

Prvi čovjek Barse nije, međutim, najavljivao zvučna pojačanja, mada se nakon Mesijevog potpisa spekuliše da će se klub potpuno posvetiti realizaciji transfera Marka Veratija iz Pari sen Žermena.

Bonus video: