Levandovski se ne zaustavlja, Lajpcig prvom pobjedom u Bremenu vratio vrh tabele

Levandovski je postigao devet golova u petoj utakmici Bundeslige ove sezone
1495 pregleda 0 komentar(a)
Levandovski
Levandovski
Ažurirano: 21.09.2019. 20:33h

Poljak Robert Lervandovski igra u nevjerovatnoj formi, pa nekada najljući rival Bajernu, Keln, nije imao šansi da se spase poraza na "Alijanc areni" 4:0.

Levndovski je pogodio već u 3. minutu na asistenciju Kimiha, da bi u 48. udvostručio prednost i u petoj utakmici došao do impresivnih devet golova.

Nastavak je protekao u znaku Brazilca Kutinja, koji je u 62. minutu sa penala pogodio za 3:0, nakon isključenja Ehizibiea, da bi konačan rezultat postavio Perišić na asistenciju Kutinja u 73. minutu. Kutinjo je psotigao prvi gol za Bajern.

Bajern ej, ipak, samo tri sata proveo na vrhu tabele jer je Lajpcig uipisao prvu pobjedu u Bremenu u Bundesligi. Izabranici Julijana Nagelsmana su slavioli sa 3:0, iako su od 64. minuta imali igrača manje, jer je Konrad Lajmer dobio drugi žuti karton.

Lajpcig je poveo golom Vilija Orbana u 13. minutu, prednost je udvostručio Zabicer u 35. minutu, a ljetošnje pojačanej iz River Palte za 14 miliona eura, urugvajski vezista Saraki je u 83. minutu postigao prvi gol zu novom dresu.

Lajpcig ia dva boda više do Bajerna.

Bajer je kući dobio Union Berlin 2:0, i prekinuo je niz loših rezultata i to baš protiv ekipe koja je jedina dobila Borusiju Dortmund ove sezone.

Herta je kući dobila Paderborn 2:1, a Frajnurg je remizirao sa Augsburgom 1:1.

Bonus video: