LIVE BLOG Junajted ruši rekord i približava se Dibali, Cmiljanić u Admiri

Pratite sa nama posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci"
10152 pregleda 1 komentar(a)
Magvajer stiže u Junajted, Foto: ANDREW BOYERS
Magvajer stiže u Junajted, Foto: ANDREW BOYERS
Ažurirano: 02.08.2019. 21:57h

Dobro došli u Live blog, gdje ćemo vas redovno obavještavati o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Paulo Dibala je ljut na Juventus i sve je bliži odluci da ode u Mančester junajted, javlja novinar "Skaja" Fabricio Romano.
Argentinac je želio da ostane, ali nema podršku trenera i funkcionera kluba, i zato razmišlja o odlasku u Junajted.
Vahid Halilhodžić više nije trener Nanta.

Barselona i ruski Zenit postigli su dogovor o transferu 22-godišnjeg Brazilca Malkoma, za koga će Barselona dobiti 40 milijuna eura. Transfer su u petak potvrdila oba kluba, a Barselona je objavila da je potpisan i dodatni, varijabilni bonus od pet milion eura.

Malcom je u Barsu stigao prošle godine iz Bordoa te za katalonsku ekipu odigrao ukupno 24 utakmice u svim takmičenjima, u kojima je postigao četiri pogotka.

Bivši crnogorski reprezentativac Boris Cmiljanić prešao je u Admiru, na pozajmicu iz Slovana. Austrijanci imaju pravo otkupa ugovora narednog ljeta, a cijena je milion eura.
Defanziovac Vest hema, Ris Oksford potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Augsburgom, koji je klubu iz Londona uplatio tri miliona eura obeštećenja.
Oksford je posljednju polusezonu odigrao u Augsburgu kao posuđen igrač, a Augsburg ej odlučio da ga zadrži u Bundesligi i otkupi njegov ugovor.
Mario Baloteli je blizu povratku u domovinu. Njegov agent, Mino Rajola razmatra ponudu Verone.
Baloteli je prethodne sezone odigrao za Nicu 10 utakmica uz jednu asistenciju, dok je potom u Marseju u 15 nastupa postigao osam golova.
Musa Vage, desni bek reprezentacije Senegala koja je ovog ljeta u Egiptu osvojila srebro na Afričkom kupu nacija, priključen je prvom timu Barselone.
Vage je prošle sezone odigrao za barsu tri utakmice u La Ligi, a igrao je za barselonu B. On iam 20 godina i čak 17 nastupa za Senegal.
PSV je odbio ponudu od 25 miliona eura koju je uputila Sevilja za Stivena Bergvajna. Holandski klub, prema pisanju Telegrafa, želi da za "mnogo više novca" proda 21-godišnjeg igrača. Interesovanje za Bergvajna pokazivao je i Mančester junajted.
Džordan Larson, sin legendarnog švedskog golgetera Henrika, potpisao je ugovor sa Spartakom iz Moskve. Norčeping će dobiti obeštećenje od oko četiri miliona eura.
Napoli je jurio Nikolasa Pepea koji je na kraju završio u Arsenalu, a nova meta je napadača PSV-a Irving Lozano. Italijanski mediji pišu da su razgovori između italijanskog kluba i Lozanovog agenta Mina Rajole napredovali posljednja 24 sata i da je transfer blizu realizacije.
Bivši igrač Baierna iz Minhena Frank Riberi trebao bi da se pridružiti klubu iz Katara ili Saudijske Arabije, prenosi Bild.
Francuz je napustio redove šampiona Njemačke na kraju prošle sezone i slobodan je u izboru nove sredine. Bild navodi i da je 36-godišnji igrač u četvrtak obavio ljekarske pregled uoči odlaska na Bliski Istok.

Geret Bejl želi da ostane u Madridu i bori se za mjesto u prvom timu Reala. Španski "AS" prenosi da je Velšanin agentima poručio da ne preduzimaju nikakve korake u pronalaženju novog kluba. Bejl nije u planovima trenera Zinedina Zidana. Real se trudi da pronađe klub spreman da plati odštetu za Bejla. Transfer igrača u Đangsu Suning u posljednjem trenutku je propao.

Sao Paulo je potvrdio da je potpisao trogodišnji ugovor sa Danijem Alvešom. 36-godišnji fudbaler prošlu sezonu proveo je u PSŽ-u. Alveš se poslije 17 godina vraća u brazilski klupski fudbal. On je 2002. godine iz Baije prešao u Sevilju, a u Evropi je nosio još dresove Barselone i Juventusa.
Kolumbijski napadač Radamel Falkao ipak neće pojačati Galatasaraj. Prema pisanju francuskih medija, 33-godišnji fudbaler će do januara ostati u Monaku, a nakon toga će pokušati da potpiše unosan ugovor sa nekim od kineskih klubova.

Bonus video: