LIVE BLOG SMS u Junajtedu - da li je definitivno gotovo, Čelsi čuva mladog asa, Silva nije prošao medicinske preglede

Pratite fudbalske aktuelnosti na portalu Vijesti
9802 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Milinković-Savić, Foto: Beta/AP
Sergej Milinković-Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.07.2019. 20:50h

Dobrodošli u Live blog gdje ćemo vas redovno obavještavati o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Vezista Evertona Idriza Gaj na korak je od transfera u Pari Sen Žermen, prenosi "Parizijen".
Frank Riberi bi karijeru mogao da nastavi u Marseju, javlja "L'Ekip". Iskusni Francuz je nedavno napustio Bajern, a u Minhen je 2007. godine stigao upravo iz Marseja.
Samim tim što je propao transfer Andrea Silve iz Milana u Monako napravljena je prava konfuzija. Jer, sada je dolazak Anhela Koree iz Atletiko Madrida u Milan pod znakom pitanja, kao i potencijalni transfer Hamesa Rodrigesa iz Reala u Atletiko.
Transfer Andrea Silve iz Milana u Monako je propao. Veliko je pitanje da li i ima prostora da se realizuje u narednom periodu nakon što Portugalac nije prošao medicinske preglede.
Mladi napadač Čelsija Kalum Hadson-Odoi potpisaće petogodišnji ugovor, prenosi BBC. Zarađivaće 100 hiljada funti sedmično. Opširnije ovdje.
Federiko Kjeza je tražio transfer, spominje se da želi u Juventus, ali čelnici Fiorentine ne žele ni da čuju.
Italijanski mediji prenose da je mladi fudbaler u sukobu s klubom i da po svaku cijenu hoće da napusti Firencu.
Zvanično je - Pari Sen Žermen je doveo 16-godišnjeg Ćavija Simonsa iz Barselone.
Štoper Mančester sitija Nikolas Otamendi je nova opcija za odbranu Milana, prenose italijanski mediji.
Bivši štoper Partizana Mark Valijente se vraća u domovinu - igraće za španski Sporting Hihon.
Rimski "Mesađero" javlja da su Roma i Inter sve bliže dogovoru oko transfera Edina Džeka u milanski klub, i to za cifru od 15 miliona eura.
Inter je odbio ponudu Liona od 15 miliona za lijevog beka Dalberta Enrikea. Najveće šanse da dovede Brazilca ima Monako.
Roma je zainteresovana za napadača Lila Rafaela Leaa, prenosi Kalćomerkato. Francuski klub cijeni Leaa 40 miliona, Rimljani u ovom momentu nisu spremni da ponude više od 30.
Nekadašnji lijevi bek Barselone i Sevilje Adrijano Koreja vratio se u Brazil i potpisao za Atletiko Paranaense. Adrijano je od 2016. bio član Bešiktaša.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić uskoro će potpisati petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, prenosi rimska Republika.

Kako se navodi, Laciju će pripasti 75 miliona eura, plus bonusi, što je značajno manje nego što su Rimljani tražili prethodnih godina.

Milinković-Savić će u Junajtedu imati godišnju platu od šest miliona eura, dvostruko više nego u Laciju.

Ujedno, on će postati najskuplji srpski fudbaler ikad i svrgnuti sa trona Luku Jovića, koji je nedavno prešao iz Ajntrahta u Real Madrid za 60 miliona.

Ismael Benaser je potpisao ugovor sa Milanom.
Reprezentativac Alžira, 21-godišnji vezista i najbolji igrač Afričkog kupa nacija, došao je iz Empolija za 16 miliona eura, plus dva na ime bonusa.

Napadač Hofenhajma, Brazilac Žoelinton je na medicinskim pregledima u Njukaslu.

Transfer je pri kraju, biće rekord "svraka" - obeštećenje je 30 miliona funti.

Mančester junajted ne gubi nadu da će dovesti Bruna Fernandeša iz Sportinga.
Posao bi mogao da bude završen, javlja "Independent".
Sevilja je objavila dolazak srpskog veziste Nemanje Gudelja.
To je deseto pojačanje španskog tima ovog ljeta.
Andre Silva (23) prelazi iz Milana u Monako za 25 miliona eura.
Potpisaće ugovor na pet godina.
Federiko Kjeza još jednom je izrazio želju da pređe u Juventus, piše više italijanskih medija. Ipak, Fiorentina ne želi da u ovom prelaznom roku proda 21-godišnjeg igrača.
Mančester siti demantovao je tvrdnje Bajerna iz Minhena da klubovi pregovaraju o transferu Liroja Sanea iz Sitija u Bajern za 100 miliona funti (111.311.000 eura)
Liroj Sane
Liroj Sane autor: BETA/AP
Fulam za Rajana Sesenjona traži 40 miliona funti (44.524.400 eura) ali je Totenhem uvjeren da ga može dovesti za 25 miliona funti (27.827.700 eura)
Sesenjon
Sesenjon autor: Fulham Football Club
Španski As piše da nastavak trke Real Madrida za Polom Pogbom iz Mančester junajteda zavisi od toga da li će Velšanin napustiti španski klub
Bejl
Bejl autor: Reuters
Nabil Fekir novi je igrač Betisa. Lion je prošlog ljeta odbijao ponude Liverpula, Čelsija, Bajerna, koji su nudili oko 60 miliona eura za Francuza. Lion je sada prihvatio ponudu Betisa od 19,7 miliona eura i 20 odsto od narednog transfera igrača.
Urugvajac Gaston Pereiro novo je pojačanje Spartaka iz Moskve. Ruski tim je za vezistu PSV-a platio 15.000.000 eura.
Atletiko Paranense najavio je da će potpisati ugovor sa Adrijanom Koreom. Brazilac je prošle sezone igrao za Bešiktaš. Igrao je za Barselonu od 2010 do 2016. i osvojio četiri titule i dvije Lige šampiona. Nosio je još dresove Sevilje i Koritibe. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 17 utakmica

Igrač Real Madrida Dani Sebaljos narednu sezonu provešće na pozajmici u Arsenalu. Španac će prema najavama danas obaviti medicinske preglede.

Bonus video: