LIVE BLOG Riješen "slučaj Pogba", Real dovodi Van de Beka, Astana predstavila Tomaševića

Pratite posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci"
10988 pregleda 0 komentar(a)
Pogba, Foto: Reuters
Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.08.2019. 23:11h

Dobro došli u Live blog, gdje ćemo vas redovno obavještavati o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda, zatvorio je priču oko Pola Pogbe.
"Ostaje sa nama", rekao je Norvežanin nakon kontrolnog meča sa Milanom.
Mančester siti je sve bliži dovođenju defanzivca Juventusa Žoaa Kansele. "Građani" su predložili Juventusu defanzivca Danila i 30 miliona eura za mladog Portugalca, i novinar Fabricio Romano ima informacije da će se razmjena brzo obaviti.
Juventus je sa Danilom usaglasio skoro sve detalje ugovora, ali razmjenu koči zahtjev Juiventusa da Mančester siti ponudi veći iznos doplate.
Mario Mandžukić nije interesantan Mančester junajtedu, javlja lokalni "Mančester ivning njus". Spekulisalo se da bi hrvatski napadač bio dio transfera, tačnije razmjene sa Juventusom, Lukaku - Dibala, ali "đavoli" žele da se pojačaju napadačem mlađim od 26 godina,
Mandžukić će ove godine napuniti 34, a prethodne sezone je u 25 utakmica Serije A postigao devet golova uz sedam asistencija.
Prazninu nastalu odlaskom Harija Mekgvajera u Mančester junajted, u najskupljem transferu jednog defanzivca u istoriji, Lester želi da nadomjesti igračem Hetafea Džene Dakonama. Hetafe je bio hit Priemre, i umalo mu je izmakla Liga šampiona, a Dakonam je odigrao 34 utakmice prošle sezone.
Hetafe za Dakonama, koji je reprezentaticac Toga, traži 35 miliona eura.

Real Madrid je saopštio da Luka Modrić normalno i odlično trenira pripremajući se za novu sezonu te da nije tačna informacija koja se pojavila u nekim hrvatskim medijima o eventualnom prelasku u Milan.

„O tome ne znam ništa. On odlično trenira, sve je perfektno“, rekao je zvaničnik Real Madrida za Hinu.

Modrić, 33-godišnji vezni igrač, ima sa Real Madridom ugovor na još dvije godine.

Barselona je završila transfer Žuniora Firpa iz Betisa, čeka se samo ozvaničenje, javlja više relevantnih medija.
Za mladog lijevog beka platiće 23 miliona eura, uz tri za bonuse, koji su vezani za nastup u španskoj reprezentaciji.
Astana je potvrdila transfer crnogorskog reprezentativca Žarka Tomaševića.
On je potpisao ugovor na dvije i po godine sa najvećim kazahstankim klubom. Očekuje se da debituje naredne sedmice protiv Valete u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Doni van de Bek je sve bliži Realu, javljaju španski mediji. Ukoliko mladi vezista dođe iz Ajaksa, madridski klub bi mogao da se odrekne Luke Modrića...
Bivša zvijezda Atletiko Madrida Huanfran prelazi u Sao Paulo. Informaciju je objavio Radio Kadena Ser. Iskusnom, 34-godišnjem beku 30. juna istekao je ugovor sa Atletiko Madridom. Nedavno je ugovor sa Sao Paulom potpisao Dani Alveš.

Real Madrid uključio se u trku za potpis Bruna Fernandeša. Fudbaler Sportinga iz Lisabona od početka prelaznog roka povezivan je sa prelaskom i Totenhem i Mančester junajted. Sporting za reprezentativca Portugala traži 70 miliona eura.

Arsenal će poslati i treću ponudu za lijevog beka Seltika Kjerana Tirnija. Ponude od 20 i 25 miliona eura šampion Škotske je odbio, a prema pisanju Sky sporta klub iz Londona platiće traženih 30 miliona eura za 22-godišnjeg igrača.

Brajton je za 24 miliona eura iz Bristol sitija doveo Adama Vebstera (24). Defanzivac je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Tuluz je za osam miliona eura iz Dižona doveo napadača Veslija Saida.
Kevin Trap spreman je da napusti PSŽ i pojača Ajntraht iz Frankfurta, prenosi Sky Sport Njemačke. Golman je impresionirao prošle godine na pozajmici u njemačkom klubu, koji sada pokušava da otkupi njegov ugovor. Tim iz Frankfurta se nada da će oko 10 miliona eura zadovoljiti zahtjeve šampiona Francuske. Sky Sport Njemačka navodi da je Ajntraht prihvatio lične uslove Trapa.
Valensija je blizu potpisivanja ugovora sa Luisom Advinkulom. Peruanac je igrač Rajo Valjekana. Navodno, posao će Valensiju koštati četiri miliona eura.
Gus Til napustio je holandsku AZ kako bi se pridružio Spartak Moskvi, prenosi De Telegraf. Holandski internacionalac je ove nedelje sa ruskom klubom postigao dogovor oko četvorogodišnjeg ugovora. Spartak će kapitena AZ-a platiti 18 miliona eura.
Barselona je spremna da na pozajmicu pošalje Filipe Kutinja, ali za to traži veliku nadoknadu. Prema pisanju Mundo Deportiva, Katalonci će omogućiti igraču da napusti Nou Kamp ako zainteresovani klub plati 25 do 30 miliona eura za pozajmicu 27-godišnjaka.

Juventus je odbacio predlog Arsenala da im pozajmi Danijelea Ruganija na godinu dana. Arsenal ostaje bez Lorana Košćijelnog koji pokušava da nađe klub u Francuskoj. Najbliži je prelasku u Bordo.

Bonus video: