LIVE BLOG Inter našao lijevog beka, Nejmar i dalje ni na nebu ni na zemlji

Najnovije transfere i glasine možete naći u našem LIVE BLOGU
10177 pregleda 3 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.08.2019. 19:44h

Pratite sa nama posljednje glasine i dešavanja na fudbalskoj pijaci.

Mančester junajted je ponudio dvogodišnji ugovor španskom napadaču, Fernandu Ljorenteu, piše Gazeta delo sport. Španac je slobodan igrač, jer mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Totenhemom.
Monako i Milan pregovaraju oko transfera Frenka Kesija. Italijanski klub traži 20 miliona eura, a igrač je voljan da se preseli u Monte Karlo.
Aleks Okslejd-Čembrlen produžio je ugovor sa Liverpulom do 2023. godine.
Vensan Komapni je danas podnio ostavku na mjesto trenera Anderlehta, gdje će ostati kao igrač, a onda se saznalo ko će sve igrati na njegovom oproštaju od dresa Mančester sitija.
Za tim Zvijezda Premijer lige će nastupiti Edvin van der Sar, Gari i Fil Nevil, Džon O’Šej, Ves Braun, Pol Skols, Niki Bat, Majkl Karik, Rajan Gigs, Robin van Persi i Sesk Fabregas.
Inter je završio još jedan veliki posao u prelaznom roku - Dalbert je prihvatio da ode u Fiorentinu, a u suportnom pravcu će velika želja Antonija Kontea, Kristijano Biragi.
Dijego Laksalt je bio viđen kao pojačanje Atalante, ali je na pomolu preokret, jer se umiješao Marsej.
Francuzi mu, navodno, nude dva miliona eura po sezoni, 500.000 više od kluba iz Bergama. U Milanu su ljuti, jer su mislili da je posao vrijedan 12 miliona eura praktično zaključen...
Napoli još nije odustao od Hamesa Rodrigesa, a superagent Žorž Mendeš pokušaće da snizi cijenu koju Real traži za Kolumbijca.
Navodno, Hamesu bi vrata grada pod Vezuvom bila otvorena ako bi Mendeš ubijedio Florentina Peresa da prihvati 35 miliona eura, sedam manje nego što traži.
Sofjan Amrabat, mlađi brat znatno poznatijeg Nordina, koji je standardni reprezentativac Maroka od 2011. godine, stigao je u Italiju.
Vezista rođen 1996. godine je novi član Verone, koja ga je pozajmila od Klub Briža, uz opciju otkupa na ljeto naredne godine.
Još malo o Realu - Zinedin Zidan je prvog dana priprema rekao Kejloru Navasu da će biti rezerva Tibu Kurtoi, ali je Kostarikanac tek juče obavijestio upravu da ne pristaje na to i zatražio da ode.
Viktor Vanjama napustiće Totenhem i otići u Klub Briž, pišu mediji iz Belgije. Briž će za ovaj transfer izdvojiti 10 miliona eura plus bonuse.
Fiorentina je poslala ponudu Sasuolu od 32 miliona eura za napadača Domenika Berardija.
Ahmed Elmohamadi produžio je ugovor sa Aston Vilom na još godinu dana.
Japanac Takfusa Kubo prešao je iz Reala u Majorku na pozajmicu do kraja sezone.
"Marka" piše da su predstavnici Real Madrida doputovali u Pariz na pregovore oko Nejmarovog transfera. Ovaj list piše da Madriđani nijesu ponudili 100 miliona plus Navasa, Bejla i Rodrigesa za Nejmara, kako su jutros neki mediji prenijeli.
Fudbaler Votforda Ken Sema preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Udineze. Šveđanin je prošle sezone odigrao 22 utakmice za Votford i postigao jedan gol.

Menadžer Miralema Pjanića Falji Ramadani viđen je protekle noći kako napušta stadion Juventusa, a italijanski mediji navode da je razlog posjete ponuda PSŽ-a. Sveci su spremni da izdvoje 80 miliona eura kako bi doveli Pjanića, što je suma bi zadovoljila čelnike Juventusa.

Monako je blizu potpisivanja ugovora sa Marionom Leminom iz Sautemptona. Prema navodima Radija Monte Karlo, Francuz je već dogovorio lične uslove sa Monakom.

Nakon što mu je propao transfer u Romu, za hrvatskog štopera Dejana Lovrena zainteresovan je njemački Bajern, piše Bild.

Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Arsenal i Čelsi su među evropskim klubovima zainteresovanim za njemačkog napadača Kai Haverca (20).
Barselona je ponudila 160 miliona eura za Nejmara. Ova ponuda podrazumijeva pozajmicu na godinu dana, s obavezom da ga klub otkupi narednog ljeta.

Djeluje kao moguće rješenje, piše "Marca".

Bonus video: