LIVE BLOG Transferi uživo: Milan poslao ponudu za Olma, Ajaksova perla u Realu, Arteta neće Stounsa

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
8019 pregleda 0 komentar(a)
Van de Bek, Foto: AP
Van de Bek, Foto: AP
Ažurirano: 15.01.2020. 19:57h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Sevilja je blizu potpisa Marokanca Jusefa El Nesirija iz Leganjesa.
Rikardo Rodriges ide iz Milana u Fenerbahče, na pozajmicu, uz mogućnost otkupa za pet miliona eura na ljeto.
Zvanično - Žan Kler Todibo je pozajmljen Šalkeu.
Barselona će dobiti 1,5 miliona eura, uz opciju da ga na ljeto proda za 25 miliona, uz pet miliona eura bonusa.
Zvanično - Kolumbijac Heison Muriljo napustio je Sampdoriju i prešao u Seltu.
Hrvatski "Jutarnji list" tvrdi da je Milan poslao ponudu Dinamu za Danija Olma vrijednu 30 miliona eura.
Olmo se ranije povezivao sa Barselonom, ali je ta priča utihnula.

"Zvonimir Boban i njegov Milan žele Olma i velika je vjerovatnost da će se to dogoditi. O Milanu i Olmu spekulisalo se i ovoga ljeta, ali tada do transfera nije došlo. Tada je Olmo bio najbolji igrač mlade španske reprezentacije koja je osvojila naslov prvaka Evrope, možda je tada Boban mislio da još nije vrijeme da ga dovede u Serie A.

Prema našim saznanjima Dinamu odgovara ponuda i spreman je da ga pusti, ali čeka se potvrda i Olmove strane", navodi "Jutarnji".

Nekadašnji njemački reprezentativac Lukas Podolski iz japanskog Visela ide u Maleziju, u ekipu Jahor Darul Tazima.
Menadžer Arsenala Mikel Arteta demantuje da je zainteresovan za štopera Mančester sitija Džona Stounsa.
"Radili smo zajedno u Sitiju, poznajem ga dobro i cijenim njegove kvalitete. Ipak, nismo zainteresovani", rekao je Arteta.
Dolazak Kikea Setijena na klupu Barselone neće uticati na status mladog defanzivca Žan-Klera Todiboa.
Francuz definitivno ide u Šalke na pozajmicu do kraja sezone.
Mančester junajted je zainteresovan da na kraju sezone angažuje vezistu Atletiko Madrida Markosa Ljorentea.
Dijego Laksalt, igrač Milana na pozajmici u Torinu, mogao bi da ode u špansku Primeru. Urugvajskog beka želi Majorka.
Inter i Roma su završili trampu - Leonardo Spinacola dolazi u Milano, Mateo Politano ide u Rim.
Zvanično - Slovak Stanislav Lobotka je igrač Napolija, koji ga je Selti platio 20 miliona eura, plus bonusi.
Direktor Intera Pjero Ausilio je, navodno, na letu za London kako bi završio transfer Kristijana Eriksena iz Totenhema.
Inter je ponudio 15 miliona eura, javili su ranije italijanski mediji, ali izgleda da se u trku uključio i PSŽ.
Eriksenu ističe ugovor na ljeto.
Bomba je odjeknula - Doni van de Bek dolazi u Real, javljaju svi relevantni mediji. Opširnije čitajte ovdje.
Real je golmana Andrija Lunjina proslijedio na pozajmicu u Ovijedo. Ukrajinac će u klubu iz druge lige ostati do kraja sezone.
Inter nije odustao od dovođenja Artura Vidala, ali u slučaju da Čileanac ne dođe u Italiju, postoji alternativa. A to je Frenk Kesi iz Milana.
Bajern Minhen nije zainteresovan za napadača Lajpciga, Tima Vernera. Sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžič rekao je da se Njemac ne ukplapa u njihov sistem.
Čelsi navodno očajnički želi da dovede igrača Reala, Iska. Cijena od 47 miliona funti, koliko su "plavci" spremni da plate, mala je da zadovolji prvog čovjeka Reala, Florentina Peresa.
Olivije Žiru bi do kraja vikenda mogao da pređe u Inter. Žiruov menadžer otputovaće sjutra u Milano kako bi završio posao. U pitanju je ugovor na dvije i po godine, a transfer bi trebalo da iznosi 6,5 miliona eura, zaključno sa bonusima.
Izvršni direktor madridskog Atleitka, Migel Anhel Gil Marin otputovao je u Pariz, kako bi sa Parižanima pregovarao oko transfera Edinsona Kavanija. Urugvajac je bo na pragu Madriđana, ali je sportski direktor Leonardo odbacio tu mogućnost.
Inter je povećao cijenu za Eriksena, jer se u trku uključio i PSŽ, pišu mediji na Ostrvu.
Napadač Porta, Ze Luis ponuđen je Totenhemu. On je navodno jedna od Murinjovih želja, a u napadu bi zamijenio Harija Kejna, koji je povrijeđen.
Irski golman, Daren Rendolf novi je član Vest Hema. Došao je iz Midlzbroa i potpisao ugovor na tri i po godine.
Nove informacije oko transfera Kristijana Eriksena - Inter je ponudio Totenhemu 15 miliona eura, što je pet miliona više od prvobitne ponude. Ipak, dogovor je daleko, naročito ako se ima u vidu da je prvi čovjek Totenhema, Danijel Levi težak za pregovaranje i da će pokušati da oduži posao. Eriksenu uovor ističe na ljeto i Totenhem mora u januaru da ga proda, ako želi da zaradi novac.
Čelsi je juče povukao Konora Glagera sa pozajmice Čarltonu, a danas ga proslijedio na pozajmicu u Svonsi. Galager je odigrao 26 mečeva u Čempionšipu ove sezone za Čarlton, postigao je šest golova, a ima i tri asistencije.
Suso se nalazi na izlaznim vratima Milana, a sudeći prema informacijama iz Italije, neće mu biti teško da nađe novi angažman. Atletiko Madrid i Sevilja ušli su u trku za potpis španskog krilnog igrača.
Fudbaler Milana, Rikardo Rodrigez želi da napusti "rosonere" i ode u Fenerbahče. Za švajcarskog reperezentativca zainteresovan je i PSV, čak je sinoć održan sastanak povodom eventualne selidbe u Holandiju, ali igrač je neumoljiv i hoće isključivo u Tursku.
Posao Intera i Rome bliži se kraju - Mateo Politano i Leonardo Spinacola odrađuju ljekarske preglede, a nakon toga će posao biti realizovan. Politano dolazi u Romu kao zamjena za povrijeđenog Zaniola, dok će Spinacola riješti Konteove muke na lijevoj strani terena.
Mateus Fernandes novi je igrač Barselone, javljaju mediji iz Brazila. Vezista stiže iz Palmeirasa za oko 11 miliona eura.
Sofijan Amrbat karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Fiorenitni. Vezista Verone bio je na pragu Napolija, spominjao se jedno vrijeme i odlazak u Inter, da bi - prema informacijama sa Apenina - od danas "viola" povela trku za Amrabtov potpis. Tim iz Firence je ponudio više od Napolijevih 18 miliona eura.
Zvanično - Žedson Fernandeš novi je igrač Totenhema. On je stigao iz Benfike na pozajmicu, koja će trajati 18 mjeseci. Ako poslije isteka pozajmice Sparsi budu željeli da otkupe igrača, moraće platiti oko 50 miliona eura.
Arsenal planira da dovede igrača Milana, Frenka Kesija.
Njemački Skaj piše da su Real Madrid i Juventus i dalje zainteresovani za Pola Pogbu. Francuz i dalje želi da napusti "Old Traford", a zbog povrede je propustio veći dio sezone.
Novi agent, Džesija Lingarda Mino Rajola ponudi je Engleza mnogim klubovima uključujući i Inter. Lingardu ugovor sa Mančester junajtedom ističe 2021. godine.

Kristijan Eriksen je dogovorio lične uslove sa Interom, piše italijanski Sky.

Eriksenov agent, Martin Šuts danas će doputovati u Milano, kako bi završio posao. Nakon toga Inter će ponuditi Totenhemu 10 miliona za Danca, kojem ugovor ističe na ljeto.

Šanse da dođe po tolikoj cijeni su male, svjesni su toga i "neroazuri", koji će - u slučaju da im prva ponuda bude odbijena - ići do 15 miliona eura. Sparsi za igrača traže 20 miliona.

Bonus video: