Transferi: Juventus potvrdio transfer Kuluševskog, Ibrahimović zvanično igrač Milana

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
8913 pregleda 0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP-Jae C. Hong, AP-Jae C. Hong
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP-Jae C. Hong, AP-Jae C. Hong
Ažurirano: 02.01.2020. 21:47h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok. Ovaj period klubovi će iskoristiti do dodatno pojačaju sastave i što spremnije uđu u drugi dio sezone, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Juve je potvrdio da je realizovan transfer Dejana Kuluševskog. Šampion Italije će platiti Atalanti 35 miliona eura, plus devet na osnovu eventualnih bonusa, a igrač će do kraja sezone ostati na pozajmici u Parmi.
Midlzbro je odbio ponudu Vest Hema za golmana Darena Rendolfa.
Lion je odbio ponudu Čelsija od 40 miliona eura za Musu Dembelea.
Sautempton je zainteresovan za štopera Valjadolida Mohameda Salisua.
Mančester siti je proslijedio krilnog igrača, Patrika Robertsa u Midlzbro na pozajmicu do kraja sezone.
Valon Behrami, Matija Destro i Matija Perin novi su igrači Đenove.
Argentinac, Emilijano Insua karijeru nastavlja u Los Anđeles Galaksiju.
Aston Vila je zainteresovana da na pozajmicu dovede Mičija Bačuaija iz Čelsija.
Zlatan Ibrahimović je zvanično igrač Milana. On je uspješno prošao ljekarske preglede i potpisao ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka na još godinu dana. Nosiće broj 21.
Vest Hem planira da pojača konkurenciju na golu. "Čekićari" su zainteresovani za golmana Midlzbroa Darena Rendolfa, a u opticaju je i pozajmica Asmira Begovića iz Bornmuta.
Menadžer Arsenala, Mikel Arteta kazao je da se nada da će Pjer-Emerik Obamejang ostati u klubu.
Benfika će razmotriti sve ponude za Žedsona Fernandeša. Zainteresovani su Milan i Lion, ali bi igrač više volio da karijeru nastavi u Premijer ligi.
Vulverhepmton je zainteresovan za mladog igrača ekvadorske Barselone, Leonarda Kampanju.
Dejan Kuluševski prošao je ljekarske preglede u Torinu. Juventus će ga ostaviti na pozajmci u Parmi do kraja sezone.
PSV je zainteresovan za lijevog beka Milana, Rikarda Rodrigeza.
Arsenal je vratio sa pozajmice iz Lidsa Edija Nketiju.
"Korijere delo sport" piše da je PSŽ zainteresovan za Emrea Džana i da će Juventusu pouditi pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone, koja će iznositi između 30 i 40 miliona eura. U transfer bi PSŽ mogao uključiti i Leandra Paredesa.
Dani Olmo poručio je da bi već u januaru volio da dođe u Barselonu. Tim iz Španije već je poslao ponudu u Zagreb.
Inter je ozbiljan u namjeri da angažuje Kristijana Eriksena. Tim iz Milana nada se da će Danca dovesti za 20 miliona eura. Eriksenu ugovor sa Totenhemom ističe na ljeto.
Flamengo za realizaciju transfera Gabigola nudi Interu 16 miliona eura plus 20 odsto od naredne prodaje. Ipak, "neroazuri" tu ponudu i dalje razmatraju, budući da Vest Hem za Brazilca nudi 20 miliona eura, a situaciju posmatra i Kristal Palas.
Gabigol je 2016. iz Santosa stigao u Inter, ali nikada nije debitovao za tim iz Milana. Bio je na pozajmicama u Benfiki i Santosu i sada Flamengu, koji hoće da zadrži napadača.
"Mundo Deprotivo" piše da Real Madrid u januaru neće nikog dovesti.
Atleiko Madrid planira da dovede napadača. Kandidati su Edinson Kavani i Pako Alkaser. Ipak, u Madridu prvo moraju da rasterete igrački kadar, a klub bi mogao da napusti Toma Lemar. Francuz je prije 18 mjeseci stigao u Madrid za 70 miliona eura, ali nije opravdao očekivanja. Za njega su zainteresovani neki klubovi iz Premijer lige, piše "Marka".
Dimitri Fulkije stigao je u Granadu na pozajmicu iz Votforda. Igra na poyiciji desnog beka, a Granada može da ga otkupi na kraju sezone za dva miliona eura.
Argentinac Santijago Asaksibar novi je igrač Herte. Defanzivac je u Berlin stigao iz Štutgarta.
Menadžer Arsenala Mikel Arteta kazao je da će Granit Džaka ipak ostati u tom klubu.
Aston Vila i Olimpik iz Marseja zaintreresovani su za Danijela Staridža. On je ljetos kao slobodan igrač stigao u Trabzon.
Zlatan Ibrahimović doputovao je u Milano, gdje će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor sa "rosonerima".
Uskoro se očekuje zvanična potvrda transfera Dejana Kuluševskog u Juventus. On bi ubrzo trebalo da završi ljekarske preglede, a onda će potpisati saradnju sa šampionom Italije. Kuluševski će do kraja sezone ostati na pozajmici u Parmi, gdje je i stigao ljetos iz Atalante, koja će za ovaj transfer dobiti oko 39 miliona eura.

Bonus video: