LIVE BLOG Transferi uživo: Ćićarito mijenja Zlatana, Barsa traži napadača, Lagator dobio saigrača iz Zenita

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
7431 pregleda 0 komentar(a)
Ćićarito, Foto: Twitter
Ćićarito, Foto: Twitter
Ažurirano: 21.01.2020. 21:12h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Defanzivac Rome Žuan Žezus karijeru bi mogao da nastavi u Fiorentini.
Emre Džan je na izlaznim vratima Juventusa, a njemački mediji javljaju da bi to mogla da iskoristi Borusija iz Dortmunda. "Milioneri" traže vezistu nakon što je Julijan Vajlg pojačao Benfiku.
Njukasl je spreman da pošalje ponudu Totenhemu za lijevog beka Danija Rouza, koji je u drugom planu kod Žozea Murinja.
Ajaks želi vezistu River Plate Huan Fernanda Kintera. Otkupna klauzula je 22 miliona, Holanđani nisu spremni da plate više od 15.
Inter bi mogao da pošalje na pozajmicu mladog napadača Sebastijana Espozita, prenose italijanski mediji. Zainteresovana je Parma, posebno nakon povrede Roberta Inglezea. Šanse da Espozito ode na pozajmicu su veće ako u Inter stigne Olivije Žiru.
Ruski napadač Aleksandar Kokorin ide u Soči, gdje će igrati kao pozajmljen igrač Zenita. Zenit je prije nekoliko dana odbio ponudu Fejnorda, pa će se Kokorin pridružiti crnogorskom reprezentativcu Dušanu Lagatoru.
Inter želi Kristijana Eriksena, i to nije novost. Ovdje pročitajte šta je o Dancu rekao menadžer Totenhema Žoze Murinjo na današnjoj pres konferenciji.
Novinar Skaja Đanluka di Marcio tvrdi da agent napadača Valensije Rodriga Žorž Mendeš razgovara sa Barselonom oko transfera.
Barsi treba napadač, u opticaju je razmjena dva kluba.
Njukasl je doveo Nabila Bentaleba iz Šalkea na pozajmicu do kraja sezone.
Ćićarito Ernandes je nasljednik Zlatana Ibrahimovića u LA Galaksiju.
Meksikanac je i zvanično novi igrač MLS kluba.
Katalonski Sport piše da bi Barselona mogla da pozajmi Ivana Rakitića Juventusu do kraja januara.
Šefild junajted je doveo defanzivca Džeka Robinsona iz Notingem foresta.
Liverpul je odbio ponude Rome i Sevilje za Đerdana Šaćirija. Oba kluba željela su švajcarskog reprezentativca na pozajmicu, ali "redsi" su zainteresovani isključivo za prodaju igrača, čija bi cijena bila 30 miliona eura.
Bornmut je zainteresovan za bivšeg igrača Čelsija i napadača Liona Bertrana Traorea.
Lenart Čibora sletio je u Italiju, gdje bi trebalo da odradi ljekarske preglede i potpiše ugovor sa Atalantom. Defanzivac stiže iz Heraklesa.
Dani Olmo želi u Lajpcig! Njemački klub je zainteresovan za Španca, nudi petogodišnji ugovor, a poslao je ponudu od 16 miliona eura, plus bonusi, plus devet procenata od naredne prodaje.
Navodno, za svaki plasman Lajpciga u Ligu šampiona Dinamo bi dobio dva miliona eura. Takođe, za svakih 15 utakmica koje Olmo odigra, Dinamo bi dobio još milion eura.
Njemci će, ako dovedu igrača, u ugovor staviti klauzulu između 80 do 100 miliona eura.
Napadač Hadersfilda, Adama Dijakhabi stigao je na pozajmicu u Notingme forest.
Dris Mertens bi, ipak, mogao da produži ugovor sa Napolijem. Belgijancu ugovor ističe na ljeto, spominjao se odlazak iz Napulja, a sada se situacija promijenila. Napadač daje pozitivne signale, kada je u pitanju nastavak saradnje i šanse da i naredne sezone ostane pod Vezuvom rastu.
Vezista Napolija, Alan dovodi se u vezu sa Evertonom. Korijere delo sport piše da menadžer Evertona, Karlo Anćeloti želi ponovo da sarađuje sa vezistom, u kojeg je imao najviše povjerenja tokom mandata u Napulju.
Predsjednik Liona, Žan Mišel Ola kazao je danas da taj klub želi da zadrži Musu Dembelea. Jutros je saopšteno da je za napadača zainteresovan Mančester junajted, koji traži zamjenu za povrijeđenog Markusa Rašforda. Ola je ovo saopštio ne predstavljanju novog pojačanja. U pitanju je Toko Ekambi, koji je u Lion došao iz Viljareala.
Poznato je da Kavani želi da ide iz Pariza, da je opcija bila odlazak u Atletiko Madrid, a sada je u trku za napadačev potpis ušao Čelsi. Detalji još nijesu poznati. Kavaniju ugovor sa šampionom Francuske ističe na kraju sezone.
Čelsi i PSŽ ušli us u trku za dovođenje Aleksa Telejsa. Fudbaler je ugovorom za Porto vezan do 2021. godine, a Portugalcima je saopštio da ga neće produžiti.
Vezista Đenove, Kevin Agudelo mogao bi karijeru da nastavi u Veroni. TIm iz grada Romea i Julijetraži zamjenu za Danijela Besu, a izbor je pao na Agudela.
Ben Gibson ostaje u Barnliju. Premijerligaš je imao ponude Midlzbroa, Fulama i Hadersfilda, koji su defanzivca željeli da pozajme, ali od toga neće biti ništa.
Luis Suares je povrijeđen, pa Barselona traži napadača. A želje su - sudeći prema informacijama iz Španije - Timo Verner i Pjer Emerik Obamejang. Katalonski "Sport" piše da je Njemac prvi pik za napadača. Vernerova izlazna klauzla iznosi 60 miliona eura. Sa druge strane, "Mundo Deportivo" piše da je Obamejang želja "blaugrane."
Brazilski napadač Dejverson Silva novi je igrač Hetafea. On dolazi iz Palmeirasa.
Viktor Mozes je doputovao u Milano, gdje će uskoro odraditi ljekarske preglede i postati igrač Intera.
Markus Rašford će dugo biti odsutan pa u Junajtedu traže njegovu alternativu. Sudeći prema imformacijama sa Ostrva, izbor "crvenih đavola" je napadač Liona, Musa Dembele. Njegova cijena iznosi 42 miliona funti.
Milan je zaintersovan za Čengiza Undera.
Vilfred Zaha saopštio je čelnicima Kristal Palasa da želi da ostane u klubu do kraja sezone.
Real Madrid bi mogao da pusti na pozajmicu Alvara Odriozolu. Zainteresovanih klubova je mnogo - Sevilja, Bibao Bajern Minhen...
Vikto Mozes dolazi u Inter! Nigerijac će danas doputovati u Milano, odraditi ljekarske preglede, a zatim postati igrač "neroazura".
On dolazi iz Čelsija, na pozajmicu sa mogućnošću otkupa ugovora. Ukoliko se Inter odluči na taj potez, moraće da plati Čelsiju 10 miliona eura.
Mozes je sarađivao sa Konteom u Čelsiju - zajedno su osvojili Premijer ligu 2017. i FA kup 2018. godine.
Nabil Bentaleb bi danas trebalo da postane fudbaler Njukasla. On je juče prošao ljekarsek preglede, a dolazi iz Šalkea na pozajmicu sa pravom otkupa.

Bonus video: