Ljajić nosi Inter, Roma izgubila dva boda u nadoknadi

Vučica" je i na drugom gostovanju u Seriji A izgubila dva boda u sudijskoj nadoknadi vremena, pošto je Argentinac Maksi Lopes bio precizan sa penala
0 komentar(a)
Danijele de Rosi, Miralem Pjanić, Foto: Reuters
Danijele de Rosi, Miralem Pjanić, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.12.2015. 22:40h

Fudbaleri Intera pobijedili su večeras na svom terenu Đenovu sa 1:0 u utakmici 15. kola italijanske Serije A.

Pobjedu Interu, desetu od početka sezone, donio je reprezentativac Srbije Adem Ljajić.

Ljajić je u 59. minutu odlično izveo slobodan udarac i savaladao golmana gostiju Matiju Perina.

Stevan Jovetć igrao je do 74. minuta, kada ga je zamijenio Perišić.

Inter je ovom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli, ima 33 boda, dva više od Napolija koji svoj meč 15. kola igra sutra. Na drugoj strani, Djenova, koja je upisala sedmi poraz, nalazi se na 15. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

Romi se baš neda! "Vučica" je i na drugom gostovanju u Seriji A izgubila dva boda u sudijskoj nadoknadi vremena, pošto je Argentinac Maksi Lopes bio precizan sa penala.

Prethodno je izuzetno snažan otpor Torina, uspio da slomi Miralem Pjanić u 83. minutu, i to iz sjajno izvedenog slobodnog udarca.

Ipak, sve je bilo uzalud jer je odbrana Rome poput duela u Bolonji, opet kapitulirala u nadoknadi vremena. I opet sa penala.

"Manolas nije skrivio penal, već je čisto izbio loptu u korner. Sudije jeste pogriješio, ali je naša greška što prije nijesmo iskoristili šanse i završili meč. Moramo u posljednjim minutima utakmica da bolje kontrolišemo igru. Sada samo možemo da žalimo za dva nova boda izgubljena u finišu, ali i da se potrudimo i radimo na tome da se to više ne dešava", kazao je Rudi Garsija, trener Rome.

Rezultati:

Inter - Đenova 1:0

Ljajić 59.

Torino - Roma 1:1

Maksi Lopes 90+4 - Pjanić 83.

Nedjelja: Bolonja - Napoli (12.30 h), Atzalanta - Palermo, Fiorentina - Udineze, Frozinone - Kjevo, Verona - Empoli (15), Sampdorija - Sasuolo (18), Karpi - Milan (20.45)

Petak: Lacio - Juventus 0:2

Bonus video: