Ljutica objavio spisak za Bugarsku

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa Bugarskom.
55 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2014. 21:30h

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa Bugarskom.

Mečevi su na programu 10. i 12. marta u mjestu Travna.

Selektor Ljutica kazao je da prijateljskim utakmicama u Bugarskoj nastavljaju rad na stvaranju kadetske reprezentacije igrača rođenih 1998. godine i kasnije, koje očekuju kvalifikacije za U17 Evropsko prvenstvo u oktobru ove godine u Bjelorusiji.

"Za razliku od prethodnih akcija sa nama neće biti Drničića, Maleševića, Burzana, Vorotovića i Raičevića zbog povreda. Na spisku se nalaze četiri nova igrača, Filipović i Kasumović koji igraju u Njemačkoj, Hadžiosmanović koji nastupa u Italiji i Jablan koji je član Lovćena, koji je ujedno i jedan od igrača 1999. godišta koji je skrenuo pažnju na sebe na nedavno održanom zimskom kampu u Baru", rekao je Ljutica.

Prema njegovim riječima, utakmice će iskoristiti da provjeri trenutnu formu pozvanih igrača i da pruži kvalitetnu minutažu svim kandidatima.

"Želimo da prikažemo dobru igru, a primarni cilj je uigravanje tima za ono što nas očekuje na kvalifikacionom turniru", rekao je Ljutica.

Okupljanje kadetske reprezentacije zakazano je za subotu, u 16 sati, na Trening kampu.

Spisak

Golmani - Matija Gligorović (Budućnost) i Nemanja Lemajić (Bokelj);

Odbrana - Miloš Banićević (Bokelj), Balša Banović, Petar Šušić (Budućnost), Aleksa Đurković (Sutjeska), Janik Filipović (B95, Njemačka), Jovan Jablan (Lovćen);

Sredina terena - Danilo Marković, Alija Krnić, Marko Burzanović (Budućnost), Emrah Krcić (Jezero), Vojin Manojlović (Mladost), Kristijan Hadžiosmanović (Milan, Italija);

Napad - Balša Goranović (Sutjeska), Andrija Ćosović (Zemun), Adnan Musić (Budućnost), Đanluka Kasumović (Braunšvajg, Njemačka).

Bonus video: