Ljutica odabrao za prijateljske mečeve sa BiH i Makedonijom

“Nećemo biti kompletni, jer ni ovog puta Milan nije dozvolio Hadžiosmanoviću da se odazove reprezentativnim obavezama”, rekao je selektor Boris Ljutica.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2014. 18:46h

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljske duele sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Makedonije.

“Crveni” će 23. septembra igrati sa BiH. Narednog dana snage će odmjeriti domaćin i Makedonija, koja će 26. septembra biti rival Crne Gore.

“Očekuju nas dva veoma važna meča sa reprezentacijama Bosne i Hercegovine i Makedonije, koje su nam generalna proba za kvalifikacije koje nas očekuju narednog mjeseca u Bjelorusiji”.

“Nećemo biti kompletni, jer ni ovog puta Milan nije dozvolio Hadžiosmanoviću da se odazove reprezentativnim obavezama a ne mogu biti zadovoljan ni trenutnom situacijom, jer nekoliko pozvanih igrača koji su u ljetnjem prelaznom roku otišli u inostranstvo ne igra u svojim klubovima zbog administrativnih problema”.

“Utakmice ćemo iskoristiti da provjerimo trenutne mogućnosti pozvanih igrača, a nadam se da ćemo ovu akciju iskoristiti kao pripremu za kvalifikacioni turnir sa kvalitetnim reprezentacijama Bjelorusije, Rusije i Velsa”, rekao je Ljutica za sjat FSCG.

Spisak - golmani: Matija Gligorović (Budućnost) i Lazar Carević (Grbalj).

Odbrana: Luka Malešević, Balša Banović (Budućnost), Aleksandar Milić (Mladost), Đorđije Đedović, Balša Goranović (Sutjeska), Vido Petričević (Lovćen) i Kostadin Mikić (Čukarički, Srbija).

Vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović, Dino Mušanović (Budućnost), Emrah Krcić (Jezero), Danilo Vukićević (Berane) i Ilija Vukotić (Grbalj).

Napad: Alija Krnić (Budućnost), Vladan Kordić (Grbalj), Filip Vorotović (Sutjeska) i Božidar Damjanović (Grbalj).

Bonus video: