Lovćen opet razočarao, Mladosti cio plijen

"Na vrijeme smo postigli pogodak, i to iz prve prave prilike, a onda uspijevali da kontrolišemo dešavanja na terenu i zasluženo osvojimo sva tri boda", kazao je trener Mladosti Vukotić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2011. 07:43h

Ni iz četvrtog pokušaja u ovoj sezoni fudbaleri Lovćena nisu uspjeli da upišu pobjedu.

Prilično loša i neubjedljiva igra prikazana je od strane domaćih fudbalera na Obilića poljani, što su više nego efikasno iskoristili igrači Mladosti i zasluženo slavili sa 2:0.

Već u prvom poluvremenu gosti su iskoristili praktično i prvi napad na gol - Đuričić je odlično u šesnaestercu pronašao Tomića, koji je prilično lako savladao Bajkovića i gosti su već tada pokazali da su na Cetinje došli sa jasnom namjerom da osvoje bodove.

Ni u drugom dijelu utakmice fudbaleri Lovćena nisu pokazali ništa bolju igru što je gostima bio znak da mogu do cijelog plijena. Od 82. minuta Cetinjani su čak imali i igrača više, jer je Raičević dobio drugi žuti karton, ali ni to nije puno pomoglo domaćim igračima.

"Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice da napadamo preko bokova. U nastavku smo igrali za nijansu bolje, ali to nije bilo dovoljno da osvojimo makar bod", istakao je trener Lovćena Marko Marković.

Mladost je u 93. minutu postigla još jedan pogodak. Savićević je na nekih pet metara od gola pronašao Krkeljića, a momak koji je tek ušao u igru je glavom poslao loptu u mrežu za konačan rezultat.

"Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, pa smo zbog toga i postavili taktiku sa pojačanom sredinom terena. Na vrijeme smo postigli pogodak, i to iz prve prave prilike, a onda uspijevali da kontrolišemo dešavanja na terenu i zasluženo osvojimo sva tri boda", naglasio je trener Mladosti Miodrag Vukotić.

Bonus video: