Lovćen protiv Mornara za definitivan bijeg sa začelja

Iako su Barani na tabeli tu gdje jesu, i te kako ih respektujemo - kaže trener Lovćena Marko Marković.
0 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Boris Pejović
FK Lovćen, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.03.2011. 15:08h

Sjutrašnji meč protiv Mornara, sigurno je meč polusezone za fudbalere Lovćena. Pobjedom nad Baranima, “crveni” bi se od začelja odvojili za 10 bodova.

Trener Marko Marković se slaže da je duel sa Baranima veoma važan za njegov tim, ali kaže da se ne opterećuje previše.

- Pobjeda nad Grbljem u prvom kolu nastavka prvenstva značila nam je mnogo, tako da ćemo u duel sa Mornarom ući relativno rasterećeni. Iako su Barani na tabeli tu gdje jesu, i te kako ih respektujemo. To je ekipa koja ima kvalitet, što je potvrdila i u prva dva kola nastavka sezone protiv Mogrena i Petrovca. Neće nam biti nimalo lako. Ipak, moje opredjeljenje je uvijek isto – razmišljam samo o tri boda - kazao je Marković.

A poraz od Petrovca na domaćem terenu ne ostavlja izabranicima Borisa Ljutice mnogo prostora za kalkulacije pred meč sa Lovćenom. Trijumf se nameće kao imperativ, a pitanje svih pitanja je kako stići do njega. Nema sumnje da će Barani u ovom meču biti igrački jači jer se u tim vraća nekoliko standardnih prvotimaca koji su bili suspendovani ili povrijeđeni u okviru prethodnog kola...

- Poslije poraza od Petrovca dosta sam radio sa ekipom na psihološkom planu. Mečevi koji nam predstoje u izuzetno kratkom vremenskom periodu su izuzetno bitni za krajnji plasman. Ekipu Lovćena poznajemo dosta dobro, i znamo kakav nam pristup može donijeti povoljan rezultat. Moramo učiniti sve što je u našoj moći da do njega i dođemo. Odgovorno, borbeno i angažovano na svakom dijelu terena - istakao je trener Mornara, Boris Ljutica.

Bonus video: