Ludnica posljednjeg dana: Arsenal dovodi Ozila, Real kupi Suaresa!?

Arsen Venger ponudio više od 50 miliona eura za Ozila, Real bi sav novac mogao da proslijedi Liverpulu za Suaresa
7 komentar(a)
Ozil, Foto: Beta/AP
Ozil, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.09.2013. 00:20h

Već je poznato da će se ljetnji prelazni rok 2013. pamtiti po rekordnom transferu Gareta Bejla u Real (ravno 100 miliona eura) ali bi posljednji dan mogao da donese još nekoliko transfera za nezaborav.

Na vidiku su, naime, još dva koja bi mogla da uđu u top 10 svih vremena!

Španski i engleski mediji pišu da je na tržištu zavladala prava ludnica nekoliko sati uoči zatvaranja prelaznog roka, jer nekoliko velikih klubova još nije sklopilo željene kompozicije timova za sezonu koja je počela prije nekoliko sedmica.

Po običaju, sve se vrti oko tima koji je već postavio rekordan transfer - Real Madrida.

Karlo Anćeloti je, naime, spreman da proda njemačkog reprezentativca turskih korijena Mesuta Ozila, a u redu već stoje Mančester junajted, PSŽ i Arsenal!

Kako navode španski mediji, Arsenal je ponudio najviše - 60 miliona eura. Arsen Venger, naime, ne bi sebi mogao da oprosti još jedan "sušni" prelazni rok, kao što navijači ne bi mogli da oproste njemu. Zato traži veliku zvijezdu, a Ozil je velika šansa...

Ako Real proda Njemca, a sve su prilike da hoće, sav novac bi mogao da prebaci na račun Liverpula, za Luisa Suaresa! Urugvajac je bojkotovao treninge Liverpula na početku priprema, potom se pomirio sa upravom i izvinio saigračima, ali bi posljednjeg dana prelaznog roka ipak mogao da uhvati maglu. Jer, Anćelotiju treba napadač, od klasičnih i pravih devetki trenutno ima samo Benzemu...

Na potezu je uprava Liverpula...

Bonus video: