Lukaku: Klub mora da odluči o mojoj budućnosti

Lukaku je postigao 12 golova u Premijer ligi prošle sezone, a mediji su spekulisali da bi Belgijanac mogao da napusti klub i pređe u Inter
838 pregleda 0 komentar(a)
Lukaku, Foto: Reuters
Lukaku, Foto: Reuters

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku rekao je da klub mora da odluči o njegovoj budućnosti i da ne želi da se bavi glasinama.

Lukaku je postigao 12 golova u Premijer ligi prošle sezone, a mediji su spekulisali da bi Belgijanac mogao da napusti klub i pređe u Inter. Njegov menadžer Federiko Pastorelo rekao je u aprilu da će sve biti poznato na kraju sezone.

Lukaku je sinoć odigrao dobro za reprezentaciju Belgije protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine i postigao je dva gola u pobedi od 3:0. Do sada je postigao 48 golova za reprezentaciju.

Upitan da li će i naredne sezone biti fudbaler Mančester junajteda, Lukaku je odgovorio: "Klub mora da odluči".

"Klub mora to da saopšti. Ne želim da se bavim nikakvim glasinama. Igram svoj fudbal i počećemo od toga", rekao je Lukaku, prenokeli su britanski mediji.

Lukaku je 2017. godine iz Evertona prešao u Junajted, kada je trener bio Žoze Morinjo, a ugovor mu ističe za tri godine.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer veću minutažu u prvenstvu dao je Markusu Rašfordu.

Uprkos lošoj sezoni, Lukaku je u prosjeku postizao gol u svakoj drugoj utakmici i 12. je najbolji strelac u Premijer ligi prošle sezone.

Bonus video: