Magični Azar zaustavio Liverpul: Sarijev Čelsi može mnogo

Derbi je odigran u najmanje važnom takmičenju - Liga kupu, ali može da bude pokazatelj da je Sarijev tim spreman da se iz drugog plana umiješa u borbu za mnogo značajnije trofeje
0 komentar(a)
azar, Foto: Reuters
azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.09.2018. 20:50h

Liverpulova serija od sedam pobjeda na početku sezone prekinuta je večeras i to u prvom derbiju na domaćoj sceni. Čelsi je, s druge strane, nastavio renesansu pod vođstvom Mauricija Sarija, pobjedom na Enfildu - 2:1.

Derbi je odigran u najmanje važnom takmičenju - Liga kupu, ali može da bude pokazatelj da je Sarijev tim spreman da se iz drugog plana umiješa u borbu za mnogo značajnije trofeje.

Sa maestralnim Edenom Azarom, Čelsi zaista može mnogo...

Čelsi je u prvom poluvremenu bio bolji rival, a Liverpul poveo u 58. minutu, kada je Danijel Staridž efektno, makazicama, sproveo loptu u mrežu, nakon što je Kabaljero odbranio šut Keite.

Desetak minuta prije kraja, Barkli je tukao glavom, Minjole dobro reagovao, ali je Emerson Palmijeri bio snalažljiv na petercu.

Šansu da prelomi meč imao je domaćin, ali je sjajan udarac Staridža zaustavila prečka.

Samo minut kasnije Eden Azar je uzeo stvar u svoje ruke - briljantan prodor blistavog Belgijanca pored dva izgubljena čuvara i neodbranjiva dijagonala za preokret i veliku pobjedu Čelsija.

Bonus video: