Marić: Presudio jedan detalj

3 komentar(a)
Mirko Marić, Foto: Savo Prelević
Mirko Marić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.07.2015. 21:58h

Mirko Marić, trener Rudara, nakon poraza od Karadaga i eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, istakao je da nema ništa da zamjeri njegovim igračima.

"Dali su sve od sebe, ali tako je to u evropskim utakmicama – jedan detalj odluči. Mi nismo primili gol onda kada je Rejnaldo ubacio loptu u mrežu, već u početku te akcije, kada nismo dobro zatvorili proctor na lijevoj strani. Ovakvi mečevi su velika škola, ali naravno da žalimo što smo na ovakav način eliminisani", kazao je Marić.

Kapiten Nedjeljko Vlahović naglasio je da je za bolji rezultat crnogorskih klubova na evrposkoj sceni potrebno “više ozbiljnosti”.

"Da bi se napravilo nešto više, nije dovoljno 10-11 igrača, već mora da ih je bar 18-19, od kojih svaki može da donese neki kvalitet. Mi smo limitirani sa te strane, nedostajao nam je Noma, da je Draško Božović imao pravo igranja možda bi bilo drugačije. Ali, ovo je realnost, Karabag je bio bolji. Mi smo pokušali da pariramo, dobro smo to radili u većem dijelu ovog dvomeča, ali kada smo primili gol nismo mogli da se vratimo. Psihički smo pali, svjesni das u nam potrebna dva gola, a da je to, protiv ekipe kakva je Karabag, gotovo nemoguća misija. Mislim, ipak, da smo se ponosno, ako se tako može reći, oprostili od evro-scene", rekao je Vlahović.

Strijelac jedinog gola Rejnaldo bio je kratak:

"Drago mi je što je moj gol presudio. Idemo dalje".

Golman Karabaga Ibrahim Šehić kazao je da ga je Rudar prijatno iznenadio.

"Nismo očekivali ovako dobrog i neugodnog rivala. Dobro smo se namučili da dođemo do tog gola. Najvažnije je da smo prošli i sada sa nestrpljenjem čekamo Seltik. Rudaru želim sreću ove sezone, da ponovo bude šampion i da je jednog dana igra zapaženu ulogu na evro-sceni", kazao je Šehić.

Bonus video: