Mark Overmars zove Milera u Ajaks: Samo treba da me pozove

"Tomas Miler je za mene bavarski DNK"
1323 pregleda 0 komentar(a)
Tomas Miler, Foto: Twitter
Tomas Miler, Foto: Twitter
Ažurirano: 14.10.2019. 17:27h

Mediji u Njemačkoj i dalje se bave statusom Tomasa Milera - napadač je ove sezone u nemilosti trenera Nika Kovača, na terenu je u svim takmičenjima proveo 450 minuta i prije par dana zatražio je dozvolu da ode iz kluba.

Informaciju da bi napadač mogao da napusti Minhen prokomentarisao je Mark Overmars, koji u Ajaksu obavlja funkciju sportskog direktora.

"Tomas Miler je za mene bavarski DNK. Ako nekada bude želio da promijeni sredinu, sve što treba da učini je da me pozove i dobrodošao je u Ajaks", poručio je Overmars u Hambrugu na oproštajnom meču Rafaela Van der Varta.

Meč u Hamburgu bio je prilika i za druge ljude iz svijeta fudbala da prokomentarišu situaciju u kojoj se našao napadač Bajerna.

"Situacija nije dobra, ali neka izdrži. Veliki sam njegov fan", poručio je bivši holandski reprezetnativac Đovani van Bronhorst.

U Milerovu odbranu stao je legendarni Patrik Klajvert.

"On je toliko toga dao njemačkom fudbalu i Bajernu. Ali, Mileru niko od nas ne može da pomogne. On mora sam da odluči šta želi u karijeri", poručio je Klajvert

Na kraju novinare je zanimalo mišljenje bivšeg trenera Bajerna Luja van Gala. Holanđanin je na klupi Bavaraca bio od 2009. do 2011. a tada je izjavio da Miler mora uvijek da igra.

"Davno sam se izjasnio o njegovim kvalitetima. Pitajte Kovača zašto Miler ne igra", prokomentarisao je Holanđanin

Bonus video: