Martino: Fabregas će odlučiti o transferu u Junajted

"Sesk će donijeti konačnu odluku, ali nije mi ni palo na pamet da u predstojećoj sezoni neću moći da računam na njega", dodao je argentinski trener
0 komentar(a)
Fabregas, Foto: Beta/AP
Fabregas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.08.2013. 13:15h

Trener Barselone Herardo Martino izjavio je danas da će fudbaler Sesk Fabregas donijeti konačnu odluku o transferu u Mančester junajted, ali da se nada da će španski reprezentativac ostati u klubu.

Barselona je odbila dvije ponude Mančester junajteda od 25 i 30 miliona funti za Fabregasa.

"Razgovarao sam sa Seskom i rekao mi je šta misli. Ja bih volio da ostane u klubu, i usuđujem se da kažem da će tako biti, ali on će o tome odlučiti. Fabregas je jedan od najboljih igrača našeg tima", rekao je Martino za klupski sajt.

"Sesk će donijeti konačnu odluku, ali nije mi ni palo na pamet da u predstojećoj sezoni neću moći da računam na njega", dodao je argentinski trener, koji je ovog ljeta preuzeo Barselonu.

Fabregas je jučerašnju prijateljsku utakmicu na Kamp Nou protiv brazilskog Santosa počeo sa klupe u drugom poluvremenu, ali je postigao dva gola i asistirao kod jednog.

Martino je rekao da je zadovoljan igračima u ekipi i svojim prilagođavanjem na novi klub.

"Vidjećemo da li možemo da poboljšamo tehniku igrača, ako je to uopšte moguće. Veoma sam zadovoljan ekipom koju imam. Dobro smo se prilagodili, a svi su me lijepo prihvatili. Upoznao sam se sa igračima, održali tri, četiri treninga, a tako kvalitetni igrači se brzo uklope", rekao je Martino.

Bonus video: