Marušića prate Liverpul i Totenhem!

Crnogorskog reprezentativca snimaju engleski giganti Liverpul i Totenhem, odnosno milanski Inter, piše „Gazeta delo sport”
50 pregleda 4 komentar(a)
adam marušić, Foto: Reuters
adam marušić, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2018. 19:51h

Lacio će od transfera Sergeja Milinković-Savića inkasirati ogroman novac, ali gazda „nebeskoplavih” Klaudio Lotito ima još jednu investiciju koja će mu se višestruko isplatiti - Adama Marušića.

Crnogorskog reprezentativca snimaju engleski giganti Liverpul i Totenhem, odnosno milanski Inter, piše „Gazeta delo sport”.

Skauti dva engleska kluba trebalo je večeras da budu u Salcburgu, gdje Lacio igra revanš četvrtfinala Lige Evrope (prvi meč dobio 4:2), ali je Simone Inzagi odlučio da ga odmori, kako bi bio spreman za veliki rimski derbi u nedjelju.

Italijani pišu da će svako ko želi da kupi ovog igrača morati da kontaktira njegovog menadžera, Mateju Kežmana, koji vodi računa i o karijeri Milinković-Savića.

Marušić je ljetos stigao iz belgijskog Ostendea za 6.500.000 eura i brzo zauzeo mjesto Dušana Baste na poziciji desnog spoljnjeg u formaciji 3-4-2-1.

Odigrao je odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao tri gola i zabilježio šest asistencija, a uz sjajne rezultate Rimljana nije ni čudo što je skrenuo pažnju velikana.

Bonus video: