Memorijal u čast Saše Boškovića, velikog čovjeka i fudbalera

Nekadašnji saigrači Saše Boškovića odlučili su da organizuju turnir - da se ime sjajnog čovjeka i fudbalera nikada ne zaboravi.
2951 pregleda 0 komentar(a)
Boletu u čast: Saša Bošković je igrao za Kom, Budućnost, Bokelj...
Boletu u čast: Saša Bošković je igrao za Kom, Budućnost, Bokelj...
Ažurirano: 08.06.2019. 22:04h

Na Zlatici će se u nedjelju u 18.30 sati održati Memorijalni turnir u čast nedavno preminulog Saše Boškovića, nekadašnjeg fudbalera Koma, Bokelja, Budućnosti, Grblja, Iskre i Lovćena.

Njegovi nekadašnji saigrači odlučili su da organizuju turnir - da se ime sjajnog čovjeka i fudbalera nikada ne zaboravi.

“Prijatelji se nikada ne zaboravljaju, a Bole je bio jedan od takvih, prije svega jedan od nas. Skroman, tih i nenametljiv van terena, dobar čovjek prije svega, takav je bio Bole. Na terenu beskompromisan i pouzdan, gdje god da je igrao", rekao je jedan od ogranizatora Memorijala, bivši igrač Koma Boris Raičević.

Na starom terenu Koma sjutra će se u Sašinu čast naći Nebojša Mijović, Bato Vlahović, Srđan Milić, Andrija-Beli Radović, Ranko Đurić, Vesko Darmanović, Stevica Urošević, Zdravko Bašanović, Danilo Vuković, Draško Milatović, Davor Kasalica, Sreten Šofranac, Milan Ristić, Vanja Krkeljić, Darko Ivanović, Željko Ćetković, Željko Adžić, Boban i Bojan Laković, Dejan Dapčević, Miomir Peković, Radoje Pajović, Goran, Boris i Igor Belojević, Tomaš Jovović, Cajo Bulatović, Dragan Ceković, Predrag i Mile Ilić, Dragan Raković, Dalibor Globarević, Zoran Nelević, Tošo Orović, Srđa Banjević, Nino Konjević, Siniša i Ljubiša Ivanović, Boro Zekić, Željko Pavićević, Željko Ivanović...

Treneri na memorijalnoj utakmici biće fudbalska legenda i bivši trener Koma Petar-Caco Ljumović, kao i bivši kapiten Ljubiša-Gašo Ivanović, igrač sa najviše odigranih utakmica u istoriji FK Kom.

"Nadam se da će Memorijal uspjeti, da će odziv igrača biti veliki, kao i da će navijači doći u što većem broju da ovo podrže”, kazao je Raičević.

Bonus video: