Menadžer: Krasić ne želi da igra u Rusiji ili Turskoj

"Vidjeli smo da Juventus nije htio da ga proda kada su ga Inter i još nekoliko klubova iz Premijer lige Engleske željeli", kazao je Joksimović.
0 komentar(a)
Krasić, Foto: REUTERS
Krasić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.07.2012. 21:07h

Fudbaler iz Srbije Miloš Krasić napustiće Juventus samo ako dobije ponudu nekog većeg kluba iz Engleske, Španije ili Njemačke, rekao je danas njegov menadžer Dejan Joksimović.

"CSKA, Zenit i Anži? Nisam dobio nikakvu ponudu tokom prethodnih mjeseci, a to uključuje i Rusiju. Situacija je veoma jasna, a to je da Miloš ne želi da se vrati u Rusiju i da neće prihvatiti da igra u prvenstvima poput turskog. On će prihvatiti ponude samo iz top klubova iz Engleske, Španije ili Nemačke", rekao je Joksimović za portal Kalćomerkato.

Krasić je u Juventus došao na ljeto 2010. godine iz moskovskog CSKA za 15 miliona eura, ali nije mnogo igrao, posebno u drugoj sezoni u klubu kada je nastupio samo devet puta.

"Vidjeli smo da Juventus nije htio da ga proda kada su ga Inter i još nekoliko klubova iz Premijer lige Engleske željeli. Ostaće gdje jeste, osim ako neki klub sličnog renomea ne dođe po njega", kazao je Joksimović.

Krasić je karijeru počeo u Vojvodini, a 2004. godine je prešao u CSKA. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 46 utakmica i postigao tri gola.

Bonus video: