Mesi: Hajde da pobijedimo za Tita Vilanovu

Barselona u subotu u 18 časova na "Nou Kampu" u odlučujućem meču u sezoni dočekuje Atletiko Madrid, a pobjeda na tom meču znači - titula
4 komentar(a)
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.05.2014. 17:53h

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da želi da njegova ekipa pobijedi Atletiko Madrid i osvoji titulu u Španiji u čast bivšeg trenera Tita Vilanove koji je nedavno preminuo.

Barselona u subotu u 18 časova na "Nou Kampu" u odlučujućem meču u sezoni dočekuje Atletiko Madrid, a pobjeda na tom meču znači - titula.

"Želimo da osvojimo titulu. Poslije svega što se dogodilo, želimo da posvetimo titulu Vilanovi. On bi sigurno želio da pobijedimo, mnogo je volio ovaj klub", rekao je Mesi, prenose španski mediji.

Argentinac je kazao da je završnica španske Primere veoma čudna i da je nevjerovatno da ni Barselona, ni Real, ni Atletiko nisu uspjeli da pobijede u prethodna dva kola.

"Srećni smo jer je sudbina i dalje u našim rukama. Bilo bi lijepo da završimo sezonu pobjedom, biće to veoma važna titula", rekao je Mesi.

Barselona je kolo prije kraja šampionata druga na tabeli sa 86 bodova, odnosno ima tri boda manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida i ukoliko pobijedi osvojiće titulu zbog boljeg međusobnog duela.

U prvom dijelu sezone na "Visente Kalderonu" bilo je 0:0.

U slučaju remija, ili pobjede gostiju, prvak će biti Atletiko Madrid.

Bonus video: