Mesi napadnut u Rozariju

Prilikom izlaska iz jednog restorana u Rozariju, kada se zaustavio da potpiše autograme maloj grupi fanova, jedan od mladih srednjoškolaca je pokušao da udari Mesija
0 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: Rojters
Leo Mesi, Foto: Rojters
Ažurirano: 03.06.2011. 09:22h

Na utakmicama je navikao na puno udaraca, startova, često i veoma grubih. Najbolji fudbaler današnjice Mesi, međutim, doživio je neočekivanu neprijatnost van terena – prilikom izlaska iz jednog restorana u rodnom Rozariju, kada se zaustavio da potpiše autograme maloj grupi fanova, jedan od mladih srednjoškolaca je pokušao da ga udari, ali ostalo je nejasno da li je u tome uspio.

"Mesi je bio usred grupe mladih koji su ga čekali. Bilo je tu i novinara i fotoreportera.. Jedan od dječaka je pokušao da ga udari. Ne znam jeli u tome uspio, ali je nakon toga pobjedao, kazao je za argentinsku televiziju očevidac Pablo Mojano, radnik u restoranu u kojem je bio Mesi.

Istu priču potvrdio je i fotoreporter Asošiajted presa Hoze Granta, a još jedan očevidac je izjavio da je dječak bio obučen u školsku uniformu jedne škole koja je udaljena nekoliko ulica od mjesta incidenta.

“Da bih smirio sve one koji su pitali za moje zdravlje i za pravu istinu o incidentu po islasku iz restorana želim da kažem da nisam dobio nikakav udarac. Jednostavno, osjećam se savršeno”, napisao je Mesi na svojoj Fejsbuk stranici.

Mesi je došao na odmor u Rozario (500 km sjeverno od Buenos Ajresa), uoči starta priprema za Kopa Ameriku, koja se održava u julu.

Bonus video: