Mesi o Nejmaru, odlasku iz Barselone, Ligi šampiona: Ne zanimaju me novac i klauzule

Veliku pažnju minulih dana izazvala je mogućnost da Mesi na kraju sezone ode iz Barselone, na osnovu klauzule u ugovoru
5336 pregleda 0 komentar(a)
Mesi, Foto: AP
Mesi, Foto: AP

Jedan od najboljih fudbalera na svijetu Leo Mesi izjavio je da nisu tačne spekulacije da on sastavlja tim u Barseloni, ali je priznao da bi volio da se Nejmar ovog ljeta vratio na Nou kamp.

„Jasno mi je da su neki bili protiv jer je otišao, ali sa sportske strane on je jedan od najboljih napača na svijetu i svakako da bi nam značilo da se vrati. Nisu tačne priče da ja sastavljam tim i da sam izričito tražio njegov povratak. Samo sam iznio svoje mišljenje“, izjavio je Mesi za katalonski list „Sport“.

Veliku pažnju minulih dana izazvala je mogućnost da Mesi na kraju sezone ode iz Barselone, na osnovu klauzule u ugovoru.

"Klauzule i novac ne znače mi ništa. Najvažnije mi je da u klubu postoji pobjednički projekat, to je očigledno. Trenutno nema razgovora na temu produžetka ugovora. Te pregovore vodio bi moj otac, a nije mi rekao da se bilo šta dešava. O tome, dakle, nismo razgovarali", kazao je Mesi.

Cilj mu je kaže da pobjeđuje, Liga šampiona se čeka od 2015.

"Prošlo je dosta vremena od kada sam osvojio LŠ i lično bih volio da osvojim bar još jednom. Ali ne bih potpisao da pobjeđujem u Evropi na štetu prvenstva. Pouka koju smo izvukli iz poslednjih eliminacija jeste da u svakoj utakmici morate da postignete gol", kazao je Mesi.

Bonus video: