Mesi poručio predsjedniku: Iznenađen sam, daj dokaze

"Preostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će se desiti. Stvarno, meni je sve izgledalo čudno“, pojasnio je Mesi
6424 pregleda 0 komentar(a)
Bartomeu i Mesi
Bartomeu i Mesi
Ažurirano: 20.02.2020. 10:55h

Ne stišava se bura u Barseloni - prvo je smijenjen trener, zatim je došlo do sukoba na relaciji Mesi-Abidal, a sada je u prvom planu angažovanje kompanije, koja je imala zadatak da na društvenim mrežama objavljuje negativne komentare o igračima "blaugrane" i tako poboljša imidž visokih zvaničnika kluba.

Nova afera bila je povod za španski Mundo Deportivo da uradi intervju sa kapitenom i najboljim igačem Barselone, Lionelom Mesijem. Argentinac ističe da je iznenađen razvojem situacije, te da mu sve izgleda čudno.

"Istina je da me je ovaj slučaj iznenadio. Nijesam ni bio u Barseloni kad se sve dešavalo. Bio sam na putu. Kad sam se vratio, shvatio sam pomalo o čemu se radi. Predsjednik nam je na sastanku rekao isto što u javnosti, ponovio riječi sa konferencije za medije. Ne mogu da kažem šta se tačno dešavalo, osim da je sve što je rekao javno izgvorio i na sastanku sa kapitenima“, rekao je Mesi.

Mesi kaže da je predsjednik kluba Đozep Marija Bartomeu obećao da će dostaviti dokaze da nije bilo afere.

„Istina je da mi je čudno sve što se desilo. Ipak, predsjednik je rekao da će dostaviti dokaze da to nije radio. Moraćemo da čekamo, da vidimo da li je istina ili ne. Ne možemo da kažemo više. Preostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će se desiti. Stvarno, meni je sve izgledalo čudno“, pojasnio je Mesi.

Bonus video: